Nieuws

klik hier

Activiteiten

klik hier

Business Club

klik hier

Webshop

klik hier

Zwaluwen verliest zeer onnodig twee punten

Zwaluwen speelt elke week ongeveer dezelfde wedstrijd. Het geeft niet veel weg, maar de tegenstander heeft aan weinig kansen genoeg om te scoren. De eerste helft was slecht. Veel balverlies en weinig energie. Het was Stefano Goncalves die de afgeslagen corner voor zijn linker legde en rustig binnen krulde. 0-1. Het spel verbeterde niet.

Na dom balverlies moest Boy de Jong redding brengen. Toch had Zwaluwen met 0-2 de rust in moeten gaan. Na een behoorlijke aanval dook Pjotr de hoek in. Patrick en Gerson kwamen beide sprintend de 16m in. Het was Gerson die de bal het lege doel in leek te glijden maar kwam een teenlengte te kort.

Na rust een beter Zwaluwen, al was daar niet veel voor nodig. Het was agressiever in de duels en speelde meer naar voren. Het leverde gelijk een dot van een kans op. Goed druk zetten van Patrick aan de zijkant. Met de veroverde bal de 16m in, balletje breed bij Pjotr eerste paal maar de bal werd naast getikt. Een geblokt schot van Maily na een mooie aanval. Pjotr nog een keer diep en er langs randje 16m. Niet er binnen en teveel aan de zijkant volgens de arbiter. Dus slechts geel.

Patrick die deze vrije trap om de muur heen krulde maar in het zijnet. 20 minuten voor tijd had Patrick de wedstrijd op slot moeten gooien. Na een prachtige pass liep hij alleen op de keeper af. Zijn besluit om de bal over de keeper te liften past niet echt in de fase waar Zwaluwen nu in zit.Als je zo met je 100% kansen om gaat wordt je afgestraft, zoals een oude voetbalwet voorschrijft. En zo geschiedde.

Met nog 4 minuten officieel een lange bal. Niets aan de hand maar toen een regen aan persoonlijke fouten. Eric Fortes besluit de bal terug te koppen op Boy terwijl hij de bal moet weg rammen. Kelvin Groen kan de bal rustig wegtrappen maar peert volledig mis. De bal komt hoog de 16m in en Boy wil de bal weg stompen maar ook hij raakt de bal verkeerd. De afvallende bal wordt over Boy het doel ingespeeld. Voor de lijn weggekopt door Yasin. Scheidsrechter gaat door maar de grensrechter vlagt voor een doelpunt. Ongelofelijk maar waar. Door het protesteren van Yasin moet hij ook nog eens met zijn 2e gele eraf. 1-1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *