Nieuws

klik hier

Activiteiten

klik hier

Business Club

klik hier

Webshop

klik hier

Zwaluwen verliest van zichzelf

In de warming up viel Maily Lopez uit. Geen lekker begin voor een toch al zwaar gehavende verdedigingslinie bij Zwaluwen. Hierdoor mocht Manasse Labid starten na lange afwezigheid door een gebroken voet.

Wat had deze wedstrijd anders kunnen en moeten lopen na de eerste 20 minuten. 3 keer had Zwaluwen op voorsprong moeten komen. Een verkeerde aanname van Gerson Pisas, Jazzy Adams die vergeet te schieten en Michel da Silva die de lange hoek had moeten zoeken. Zwaluwen speelde goed verdiende de voorsprong en ARC kwam er niet aan te pas.

Maar toch kwamen zij op 1-0 uit een doorgekopte hoekschop. Een behoorlijke domper. Zeker als 10 minuten voor rust Kelvin Groen in de fout gaat. Hij verspeelt de bal in de opbouw en de spitsen van ARC pakte het cadeautje maar al te graag uit. Vlak voor rust een mooie steekbal van Patrick Triep op Gerson die hem alleen voor de keeper zet. Maar in plaats van de bal meenemen en naast de keeper schuiven werd ook deze kans verprutst. Drie 100% kansen, eigenlijk geen kans weg geven en toch 2-0 achter staan.

Vlak na rust kon Gabi Belchior niet verder. Het sein voor trainer De Zeeuw om nog aanvallender te gaan spelen. Hij werd vervangen door Pjotr Jongste die gelijk goed diep werd gestuurd door eveneens ingevallen Ethienne Orthela. Pjotr werkte fraai af in de lange hoek. 2-1 maar wie dacht dat het nu zou donderen kwam van een koude kermis thuis. Het was weinig overtuigend en zwaluwen creëerde weinig. Het kreeg geen druk op ARC. Maar ook zij wisten niet echt te profiteren van de geboden ruimte. En zo was er gek genoeg weinig te beleven.

Tien minuten voor tijd werd ook Ukbe Arslan nog gebracht voor een verdediger. Er stonden nu 5 aanvallers op het veld. Zwaluwen ging er nu wel vol voor maar te laat en te weinig. 1 minuut voor tijd werd het ook nog 3-1 wederom door een persoonlijke fout. Deze keer van Patrick die een hoge bal dood wilde leggen. Dit mislukte de aanvaller zij dankjewel en hij mocht zo doorlopen en binnen schieten.

En zo werd het een vervelende middag. En ook nu had er weer veel meer in kunnen zitten maar het niet afmaken van de kansen en persoonlijke fouten doet je vandaag de das om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *