Nieuws

klik hier

Activiteiten

klik hier

Business Club

klik hier

Webshop

klik hier

Zwaluwen O23-2 wint van de concurrent!

We winnen van de concurrent!

Zaterdag 29 oktober hebben wij de wedstrijd tegen Excelsior ’20 gespeeld. Excelsior had net als wij 9 punten uit 3 wedstrijden, door verschil in doelsaldo stonden we bovenaan. Deze wedstrijd was dus erg belangrijk voor de rest van het seizoen. Helaas was de trainer ziek en kon er dus niet bij zijn.

De dag begon wat chaotisch: Yannick die werd maar niet wakker en we waren de ballentas vergeten. Uiteindelijk is dat allemaal goedgekomen.

De eerste helft stonden we lang onder druk maar uiteindelijk scoorden wij uit onze allereerste kans de 0-1. Hierna creëerden we steeds meer kansen maar waren het de schiedammers die de 1-1 scoorden. Uiteindelijk zorgde het laatste balcontact van de eerste helft ervoor dat we 1-2 voor stonden.

De tweede helft begonnen we goed te voetballen en was er duidelijk te zien dat wij de betere partij waren. We hadden veel kansen kunnen krijgen als de scheidsrechter niet zo partijdig was, deze scheids moest even laten zien dat hij het mannetje was. Maar uiteindelijk wisten we de score op te bouwen naar 1-4!

Uiteindelijk waren de goals van: Nathan, Rowan, Dani en Yannick

Een goede overwinning die we zeker nog even gevierd hebben 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *