Nieuws

klik hier

Activiteiten

klik hier

Business Club

klik hier

Webshop

klik hier

Zwaluwen ijzersterk tegen koploper

Zwaluwen startte furieus en overrompelde Odin59 op ieder front. Tot 2 keer toe werd aan de halve noodrem getrokken rond de 16 meter, maar vrije trappen leverde niets op. Het had zomaar 3 goals kunnen en 2 goals moeten opleveren. Een 100% pingel die niet gegeven werd. Overduidelijk hands.Zwaluwen ging door en kreeg een dot van een kans. Een vrije trap werd bij de 2e paal gelegd. Na een duel met de keeper kwam de bal voor de voeten van Gaby. Hij schoof de bal in het lege doel, maar notabene tegen medespeler Gerson Pisas.

Na 20 minuten zakte Zwaluwen terug en hiermee verloor het de overhand. Odin59 kwam in de wedstrijd en blijkt over een dodelijke omschakeling te bezitten. Waar eerst Boy nog kon redden werd het toch 0-1 vlak voor rust.

Zwaluwen had weer energie verzameld in de rust en klapte er weer bovenop. Odin59 kon enkel de lange bal spelen. Gerson werd diep gestuurd maar had te weinig steun. Zijn schot uit de draai werd nog net geblokt. Vlak daarna dezelfde Gerson die met een prachtige steekpass door Patrick werd bediend. Gerson passeerde zijn man, werd duidelijk aangetikt maar al vallend en struikelend redde de keeper. Met aanvallende wissels ging Zwaluwen alles of niets spelen. Een kopbal van Giorny dos Santos leek raak. Zwaluwen aanhang achter de goal met de armen omhoog maar de bal werd net nog voor de doellijn weggekopt. En vlak voor tijd de grootste kans van de wedstrijd. Pjotr ging alleen op de keeper af. Hij lifte de bal over de keeper die hem nog licht toucheerde. De bal leek het verlate doel in te rollen maar verminderde vaart. Hierdoor kon wederom de verdediger van Odin59 voor de doellijn redding brengen.

In de slotfase pas de eerste kans voor Odin59, maar Boy kwam goed z’n doel uit om het schot te blokkeren. Vlak voor tijd was Eric er vandoor en op weg naar een mooie kans. Hij speelde de bal om de verdediger en werd meedogenloos de lucht in geschopt. Met de bal al lang weg was donkerrood op ze plek. Het werd lichtgeel. Met 11 v 10 het er wellicht nog wat meer in het vat gezeten maar Odin59 werd gespaard door de man in zwart. En dat was niet de eerste keer deze middag. En zo werd het 0-1.

Foto: Hans Willemse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *