Nieuws

klik hier

Activiteiten

klik hier

Business Club

klik hier

Webshop

klik hier

Tijd voor een Taakie

Wij (Menno, Martijn, Andre en Leo) zijn vanaf begin januari gestart met het gebruik van Taakie.

In december hebben we 170 vrijwilligers bereid gevonden zich op te geven voor deze poule. Deze zijn in Taakie ingevoerd en wij maken daar nu wekelijks dankbaar gebruik van met de bedoeling kleine taken te geven en de last op de vaste vrijwilligers te verkleinen.

De eerste aanmeldingen waren er voor de ondersteuning van trainingen binnen de jeugd. Daarna hebben we iemand voor de kantine gevonden.

Uit de reacties blijkt wel dat het merendeel van de mensen die zich hebben opgegeven vaak niet beschikbaar zijn of liever wat anders willen doen. Positief is dat we in het systeem kunnen aangeven wat de wensen zijn van de potentiële “ Taakie deelnemers “.

We gaan binnenkort opnieuw een uitnodiging doen naar al onze 850 leden om de poule groter te maken en de last op de vast vrijwilligers nog kleiner te maken. Er zijn nog te veel taken die blijven liggen, en we hebben keihard jullie ondersteuning nodig.

Met name in het wedstrijdsecretariaat en het vinden van scheidsrechters is het moeilijk mensen te vinden.

We gaan daarom naast Taakie nog andere acties uitzetten en de focus op bovenstaande 2 doelgroepen te leggen. Dus schroom niet als u als vrijwilliger wat wil doen. Meldt u dan gewoon aan op de info email van zwaluwen: info@vvzwaluwen.nl

Namens het bestuur

Leo van der Hoest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *