Nieuws

klik hier

Activiteiten

klik hier

Business Club

klik hier

Webshop

klik hier

Nieuwe aanspreekpunten bovenbouw vrouwenvoetbal

Lenny Spermon, de huidige voorzitter van het vrouwenvoetbal, heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen deze taken neer te leggen. Deze wisseling van de wacht is de aanleiding geweest om de organisatie binnen Zwaluwen iets te wijzigen. Voor de bovenbouw van het vrouwenvoetbal (MO-13 tm vrouwen 1) is er gekozen om niet meer met 1 voorzitter te werken. Met ingang vanaf komend seizoen is er een drietal coördinatoren aangesteld. Dit drietal is verantwoordelijk voor de gehele vrouwentak van Zwaluwen vanaf de MO-13.Onder de verantwoordelijkheden valt onder andere het benoemen van trainers, indelen van de teams, het verzorgen van de kleding en ze zijn aanspreekpunt bij vragen van ouders. We zijn blij dat we snel nadat Lenny zijn vertrek bekendmaakte deze coördinatoren hebben kunnen benoemen. Voor velen van jullie zullen dit geen onbekende zijn, echter wij stellen hen graag kort aan u voor: Stefan Geldhof, Peter Boshuizen en Rinus Verhart.

Stefan Geldof: Een Zwaluwenman in hart en nieren. Van jeugdspeler tot speler van het eerste elftal en nu trainer van MO-15-2. Stefan beloopt de koninklijke route binnen onze vereniging. Al meer dan 40 jaar lid en kent de club dus goed. Naast het trainerschap wordt Stefan nu ook 1 van de 3 coördinatoren binnen het vrouwenvoetbal.

Peter Boshuizen : Deze ondernemer is geen onbekende in Vlaardingen. Peter is al als sponsor en als voetbalvader betrokken bij de club. Toen Peter aangaf ook op bestuurlijk vlak wat te willen betekenen was de puzzel snel gelegd. Peter kan buigen op veel ervaring op zowel het trainersvak als het bestuurlijk vlak en zal het hoofd-aanspreekpunt, dan wel coördinator-bovenbouw zijn voor het vrouwenvoetbal en 1e contactpersoon voor het bestuur van v.v. Zwaluwen.

Rinus Verhart: de huidige trainer van MO-15-1 is de derde coördinator en samen met Stefan en Peter gaan ze het vrouwenvoetbal organiseren. Rinus kwam in 2017 bij de club toen zijn dochter wilde gaan voetballen en is als jeugdtrainer en actief lid van de sponsorcommissie inmiddels geen onbekende binnen de vereniging.

Wij danken Lenny voor zijn jarenlange inzet voor de club, en in dit geval, met name het vrouwenvoetbal. Het aantal vrouwelijke leden is de afgelopen jaren, ondanks een periode van Corona, fors gestegen en de vrouwentak is niet meer weg te denken van onze club!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *