Nieuws

klik hier

Activiteiten

klik hier

Business Club

klik hier

Webshop

klik hier

Eindelijk beloning voor Zwaluwen!

Zwaluwen was heer en meester de 1e helft. In de beginfase dreigend over de flanken, maar uiteindelijk werd het spel meer afgewisseld met diepte vanuit de as. Toen werd Zwaluwen echt gevaarlijk. Een geweldige reflex van de keeper hield Ukbe van scoren af.

Nadat Ukbe vervolgens diep werd gestuurd volgde een tackle van achter. Rood volgens alles van Zwaluwen. De scheidsrechter ging daar niet in mee.

Het was Jazzy Adams die na een ingestudeerde corner de 1-0 binnen schoot. Het blok wat hier aan vooraf ging werd door de scheidsrechter echter als overtreding beoordeeld. Als dit al niet mag kan je voortaan elke corner affluiten.

Ondanks deze dompers ging Zwaluwen gestaag door op zoek naar de 1-0. En dat lukte vlak voor rust. Gerson Pisas werd diep gestuurd door een prachtige pass van Yasin Mazlum en met een even prachtige stift viel de 1-0.

De 2e helft was gezapig. Van de felle pressing en het dynamische spel voor rust was weinig over. Het inzakken zorgde dan ook voor de eerste en enige kans van de wedstrijd voor Nieuwenhoorn. De bal over de verdediging maar werd net naast gekopt.

Wakker geschrokken kroop Zwaluwen uit haar schulp. En dat leverde een dot van een kans op. Na goed druk zetten ging Jazzy Adams er vandoor. Hij stormde alleen op de keeper af met de ingevallen Etson Galong aan zijn zijde. De bal breed en Etson had de 2-0 binnen gewandeld. Jazzy besloot voor de lange hoek te gaan maar mikte naast. Dit had de wedstrijd definitief in het slot gegooid, maar nu werd het toch nog spannend. Helemaal nadat Etson met nog 15 minuten op de klok het veld werd uitgestuurd.

Trainer de Zeeuw bracht Patrick Triep die hiermee zijn competitie debuut maakte voor Zwaluwen 1. Met 3 middenvelders achter de enige spits was het toch echt Zwaluwen dat de beste kansen kreeg. Eerst kopte Patrick net naast op een afgemeten voorzet van Jazzy. Die viel helaas geblesseerd uit. Zijn vervanger Pjotr had nog bijna de 0-2 op zijn schoen. Hij kwam iets teveel aan de buitenkant uit waardoor de keeper in de korte hoek kon redden. Het bleef echter 1-0, de eerste overwinning van het seizoen een feit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *