Nieuws

klik hier

Activiteiten

klik hier

Business Club

klik hier

Webshop

klik hier

Een hoopgevende “kleine” nederlaag tegen PPSC

Menigeen zal wel denken, waar zijn die verslagen van dat veteranen team gebleven? Is de inspiratie op, spelen ze nog wel, of zijn er andere redenen waardoor de inkt opgedroogd lijkt?

Nou, die zijn er zeker, het is de KNVB die ons net als vorig jaar liet promoveren ondanks de weinige punten die we behaald hebben. Nu naar de 1ste klasse met als resultaat dat we ALLE wedstrijden in de competitie verloren hebben.

Voordat de competitie startte was er nog een bekercompetitie met 4 teams, en als men goed opgelet heeft, heeft men kunnen zien dat ons team als eerste geëindigd is, rara, hoe kan dat? Tsja, de tegenstanders kwamen niet opdagen. In de volgende knock-out ronde werden we dan ook weggespeeld door MVV, 9-0.Terug naar het heden, de hoop is er dat we nu in een minder sterkte competitie terecht zijn gekomen en we weer eens een puntje kunnen pakken. Maar dat is niet de echte reden dat er weer een verslag verschijnt.

Afgelopen zaterdag is Leo naar het Zwaluwen terrein gelokt om naar een wedstrijd van de veteranen te kijken, wegens zijn gezondheid is hij helaas gestopt, maar een echt afscheid is er niet geweest. Ook een andere coryfee van dit roemruchte elftal, onze nestor Kees, nog niet zo lang geleden ook spelend als 80 plusser, voegde zich op de bank om de veteranen tegen PPSC te aanschouwen.

Over de wedstrijd tegen PPSC kunnen we het wel kort houden, ook dit team was (net) iets te sterk, binnen 5 minuten stonden we door 2 ongelukkige doelpunten al gauw achter. We verdedigden best wel goed, en er kwamen ook nog kansen voor ons. Rust 0-2, eindstand 0-4.

Na afloop kwam dan de verrassing voor Leo. Nadat de groep eerst vereeuwigd werd voor het doel, werd iedereen naar de kleedkamer gedirigeerd. Martin overhandigde Leo een fotoboek van vele hoogtepunten bij Zwaluwen, waarbij ook de golfpartijen in Bruinisse niet vergeten zijn. “Dus dit was de reden waarom je me zo met nadruk vroeg om aanwezig te zijn bij de wedstrijd”. Ja, Leo, en iedereen was op de hoogte behalve jij (). Hierop werd natuurlijk het glas geheven (ok plastic bekertjes) op ieders gezondheid, en werd de derde helft verder voortgezet in de kantine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *