Nieuws

klik hier

Activiteiten

klik hier

Business Club

klik hier

Webshop

klik hier

Lid van Verdienste Ab Nijgh overleden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat geheel onverwachts en veel te vroeg Ab Nijgh op 67-jarige leeftijd is overleden. Ab was oud-speler van ons eerste elftal en als bestuurslid jarenlang verantwoordelijk voor ons eerste elftal.

Van 1976 tot en met 1981 was Ab de vaste doelman van ons eerste elftal. Dit waren de jaren dat Zwaluwen op het hoogste amateurniveau speelde. Volgens de vele leden en supporters die deze tijd hebben meegemaakt was Ab een zeer betrouwbare en toegewijde sluitpost.

In de jaren ’90 kwam Ab terug bij de club toen zijn zoon Mario ging voetballen. Enkele jaren later was Ab één van de leden die ervoor zorgden dat Zwaluwen vanuit de derde klasse weer een opmars meemaakte richting de Hoofdklasse, waar de club nu nog steeds actief is. In zijn rol als TC en later ook bestuurslid was Ab van grote waarde voor de club en was hij echt verbonden aan ons eerste elftal. In 2013 werd hij daarom benoemd als Lid van Verdienste.

De laatste seizoenen zagen we Ab juist langs de lijn bij onze (mini-)pupillen om als trotse opa zijn kleinzoons Avery en Casey aan te moedigen.

Ab was een echte Zwaluwen-man en zal door ons enorm gemist worden. We wensen zijn vrouw Jeanette, zoon Mario en de hele familie heel veel sterkte toe.


Het bestuur van v.v. Zwaluwen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *