Vrouwen 2

 • LVV Football Factory-vv Zwaluwen VR2 (0-5) 1-10

  Zo vlak voor de voorjaarsvakantie konden onze leeuwinnen vandaag de 1e plek overnemen van Honselersdijk,maar dan moest eerst gewonnen worden van LVV Football Factory.
  Met Esmée in de goal voor de geblesseerde Celine en ongeveer 20min later dan was gepland gingen de leeuwinnen los.Dat was niets te veel gezegd onze keepster die alleen een terugspeelbal kreeg te verwerken in de 1e helft gaf aan dat hoe de verhoudingen waren en dat was niets teveel gezegd met een ruststand van 0-5 wat als er zorgvuldiger met de kansen werd om gegaan met gemak wel verdubbeld had kunnen zijn.
  lees meer

 • VV Naaldwijk - Zwaluwen VR2 (0-2) 0-5; "niet in grootste vorm"

  De vorst en sneeuwbuien waren gelukkig niet van invloed ondanks de diverse afkeuringen en trad Zwaluwen VR2 aan uit tegen het laaggeklasseerde VV Naaldwijk. Zwaluwen heeft binnen 15 minuten al drie corners geforceerd, voordat VV Naaldwijk aan een aanval mag denken,de verdediging is voor menige tegenstandster een last ondanks de jeugdige leeftijd staan zij als ervaren volwassenen hun dametje zowel fysiek als voetballend.bij een goed genomen corner vanaf de linkerkant was het goed inkomende Valery die met de kop de 0-1 aantekende.
  lees meer

 • Zwaluwen VR2-Westlandia VR1 (0-0)1-0

  Met 2 teams die verdedigend gezien aan elkaar gewaagd waren met de minste goals tegen stond vandaag de return wedstrijd tegen Westlandia Vr1 .Ten opzichte van de uitwedstrijd was het weer onveranderd koud en winderig en helaas voor ons had ook het griep virus onze leeuwinnen gevonden en was het toch even puzzelen.
  lees meer

 • Westlandia VR1 -Zwaluwen VR2 (0-0) 1-1

  Nou zeg dat was me het middagje wel met die meiden.Kouwe tenen of koude oren, het zullen de tenen wel zijn want oren hebben geen nagels en wat maakt het uit?
  Maar ik voelde geen kou meer toen ik de meiden zag spelen.
  lees meer