MO11-1

mo11-1

 • MO11 - Toernooi Bergambacht

   

  13 mei 2017 – Na een seizoen “overleven” in een te hoge indeling, maakt MO11 zich op voor de seizoen afsluiting. Nog 3 toernooien resten de dames van een welverdiende vakantie en het opladen voor een nieuw seizoen.

  Vandaag ons 1ste toernooi, bij v.v. Bergambacht, waar we 5 wedstrijden van 12 minuten gaan spelen… althans wanneer de weergoden ons goedgezind zullen zijn… aangezien MO15 op hetzelfde toernooi – maar op vrijdagavond – letterlijk weggespoeld zijn…..
  lees meer

 • DE TEAMSPIRIT VAN ZWALUWEN MO11

  25 maart 2017 – Met twee – eerder genoemde spelers – minder stond de trainingsweek in het teken van aanvulling voor de selectie. Niet alleen op spelersvlak, ook de technische staf is nog zoekende naar ondersteuning nu Fleur last heeft van fysieke ongemakken…..
  lees meer

 • ZWALUWEN MO11 TOONT KARAKTER, INZET EN STRIJD

   

   

  18 maart 2017 – Afgelopen week is gelukkig een stuk rustiger verlopen ten opzichte van voorgaande week. Terwijl we nog “officieel” als team afscheid namen van de geblesseerde Chaidee, mogen we tegelijkertijd twee nieuwe – en bovendien enthousiaste – spelers verwelkomen. Het vrouwenvoetbal is volop in beweging, en dat zien we zeker op de trainingsavonden terug op de velden. Bij de JO9-6M en MO11-1 is het een drukke bedoening…..
  lees meer

 • ZESTIENHOVEN MO11 - ZWALUWEN MO11

  11 maart 2017 – Na 2 vrije weekenden mogen de meiden van MO11 zich weer opmaken voor een competitiewedstrijd, en wel tegen Zestienhoven.

  De aanloop naar deze wedstrijd heeft wel wat verbazing gegeven. Het begon op de zondag met een bericht dat MO11 niet kon rekenen op een kleedkamer bij het bezoek aan Zestienhoven….(later meer gastvrij nieuws).
  lees meer

 • ZWALUWEN MO11 – DHL MO11

  18 februari 2017 – Deze zaterdagochtend zien we langzaam aan diverse slaperige koppies binnendruppelen. Voor sommigen is het de “day-after” het verjaardagsfeest van Ashley…..voor anderen gewoon erg vroeg en voor een enkeling zelfs zo vroeg dat zelfs de wekker niet is opgemerkt, maar er gelukkig zo spoedig mogelijk aan komt.
  lees meer

 • ZWALUWEN MO11 – PPSC MO11

  28 januari 2017 – Het was zaterdag weer vroeg uit de veren voor de thuiswedstrijd tegen PPSC.

  Met de uitwedstrijd nog goed in het geheugen, hoe kan het ook anders met een metafoor als “Klein Duimpje” en de lange ochtendwandeling door het Schiedamse park…..
  lees meer

 • ZWALUWEN MO11 NET NIET

  21 januari 2017 – Vandaag onze 1ste thuiswedstrijd van 2017, tegen de meiden uit het Breje Durp (’s-Gravenzande). Door de vele afwezigen – bijna iedereen had zich keurig op tijd afgemeld bij de laatste training – waren de trainers in staat om donderdagochtend al gewenste aanvulling, in voornamelijk verdedigend opzicht, te zoeken.
  lees meer

 • ZWALUWEN MO11 DAPPER MAAR KLEIN VERLIES

  14 januari 2017 – Na de kerstdagen, tussendoor nog een zaalvoetbaltoernooi bij RKDEO, het vuurwerk, de oliebollen en meteen in het nieuwe jaar alweer een gala bij Zwaluwen was het voor de meiden alsnog nog een drukke bedoening in de “winterstop” c.q. kerstvakantie….
  lees meer

 • KANJERS VAN ZWALUWEN MO11 TONEN HUN WARE GEZICHT

  17 december 2016 – Het is wederom erg vroeg wanneer we verzamelen voor de laatste competitiewedstrijd in 2016

  Met 9 spelers volgen we dezelfde route zoals we op 12 november jl. ook deden. Toen kwamen we er bij GDA achter dat de wedstrijd werd afgelast vanwege de vorst.
  lees meer

 • ZWALUWEN MO11 PAKT DE EERSTE 3 PUNTEN

  10 december 2016 – Na een week waarin de pakjesboot ons land weer heeft verlaten en er hard is getraind op de woensdag, mogen de meiden van MO11 dit keer om 8:30 uur hun wedstrijd spelen. Niet zomaar een wedstrijd, maar een ware strijd voor beide ploegen om de akelige “0” in de tussenstand weg te poetsen.
  lees meer

 • DHL MO11-1 - ZWALUWEN MO11-1

  3 december 2016 – Het is vroeg, behoorlijk fris en een licht ochtendzonnetje wanneer de meiden van MO11 verzamelen bij Zwaluwen. We zijn compleet, dus alle 11 de meiden staan op het wedstrijdformulier…. Je zou kunnen zeggen dat het een drukke bedoening wordt…..
  lees meer

 • Voor MO11-1 duurt een helft net te lang.....

  Waanden we ons afgelopen zaterdag nog in het sprookjesbos, vandaag mogen we het op echt gras opnemen tegen de vliegtuigspotters uit Rotterdam. Dit alles op een heerlijke mat met wederom een fantastisch ochtendzonnetje.
  lees meer

 • ZWALUWEN MO11-1 BELOONT ZICH NIET NA HARD WERKEN

  19 november 2016 – Afgelopen week heerlijk getraind, en alle geluk dat de trainingen tussen de buien door plaatsvonden…..wat een regenachtige week zeg.

  Zonder Chelestyne – die een danswedstrijd in Ierland had – en de op het laatste moment grieperige Talita waren we verder helemaal compleet (9 spelers) en verzamelde we bij Zwaluwen voor de uitwedstrijd tegen PPSC.
  lees meer

 • Zwaluwen MO11 - BVCB MO11

  5 november 2016 – Wederom een dag die start met een heerlijke ochtendzon, wat een genot in deze periode van het jaar. We mogen vandaag op veld 3 onze kunsten vertonen. We zijn compleet, dus alle 11 meiden zijn er.

  We starten met een goede warming-up op het kleine veld. De meiden zijn ietswat uitgelaten, maar tegelijkertijd lekker gretig. Dat beloofd dus wat….
  lees meer

 • ZWALUWEN MO11-1 BEGINT SLAP

  29 oktober 2016 – Met de ochtenddauw op het veld, en wederom een heerlijk nazomerzonnetje staat onze 1ste competitiewedstrijd op het programma.

  Veel is er niet bekend over onze tegenstander VDL, behalve dat zij in de bekercompetitie alles gewonnen hadden. Op zich al een goede eerste waarschuwing voor het team…..


  lees meer