Nieuws

 • Update; Super Foute Kerstparty Saturday

  Update: De weersomstandigheden in de afgelopen week waren dusdanig dat ons 1e veld flinke tikken heeft opgelopen. Met man en macht wordt er op dit moment gewerkt om het veld morgen speelklaar te krijgen voor de thuiswedstrijd tegen Argon. Ook om ons aansluitende feest door te kunnen laten gaan.

  Echter, mocht de wedstrijd tegen Argon alsnog afgelast worden…dan gaat helaas ook de Super Foute Kerstparty Saturday deze middag de 16e december niet door!

  Wij houden u op de hoogte. En de oliebollenverkoop gaat sowieso door!

  Morgen, Zaterdag 16 December, na de laatste thuiswedstrijd van 2017 tegen Argon knallen we gezamenlijk de winterstop in! We heffen het glas op de komende feestdagen; we kiezen de ‘Foutste Kersttrui’; we draaien aan het Rad van Fortuin voor een speciale kersteditie; we doen de ‘Sound Of Music Sing-a-long’?; we kiezen de vrijwilliger van de maand; we zingen kerstliedjes mee met Marco Doublé, DJ Bart & DJ Dennis; en meer…kortom; te veel, te fout, en te leuk! Deze foute kerstparty wordt mede mogelijk gemaakt door Kop & Schouders, Vulcaan, Da Vinci Laboratory, Meesterbakker Voskamp, Sport2000 Rotterdam, Oosix, DA Drogist Ivo de Vette, Ventus IT Professionals en Fox Kappers.

   

  Posted on: 15 december 2017
 • Ze zijn er weer; De prijswinnende bollen van Meesterbakker Voskamp!

  Ja,ja, morgen, zaterdag 16 december vanaf 09:00u, zijn ze weer verkrijgbaar aan de Zwaluwenlaan; de oliebollen van Meesterbakker Voskamp. Voor slechts €8 heeft u 10 heerlijke oliebollen uit de bakkerij van deze immer uitstekend scorende Meesterbakker. Wees er snel bij, want ze vliegen als warme bollen over de toonbank.

  Posted on: 15 december 2017
 • JO11-7M pas laat op gang

  Op een ijskoude zaterdag 9 december zien we tot onze verbazing dat de wedstrijd (op veld 3) doorgaat. Dus in alle vroegte verzamelt JO11-7M in de warme kantine voor de laatste competitie wedstrijd in 2017. Helaas moeten we Indy en Nicole missen, vanwege een hardnekkige griep/ verkoudheid die onze selectie afgelopen week al teisterde.
  lees meer

  Posted on: 9 december 2017
 • JO11-7M LOOPT WARM OP KOUDE OCHTEND

  Op een behoorlijk koude 2 december 2017 ochtend staat er voor JO11-7M een uitwedstrijd gepland bij Kethel Spaland. Het is niet alleen erg vroeg en behoorlijk koud, maar ook best mistig wanneer we het schitterende sportcomplex in Schiedam betreden.
  lees meer

  Posted on: 4 december 2017
 • Dinsdag 5 December gesloten!

  Dinsdag 5 December is ons complex de gehele dag gesloten!

  Posted on: 28 november 2017