Nieuws

 • Talentendag 3 Juni 2017

  Wil je ook opgeleid worden voor een basisplaats op hoofdklasse niveau?

  Wil jij opgeleid worden voor Hoofdklasseniveau?

  Wil jij een hele goede voetballer worden onder begeleiding van toptrainers?

  Bij voetbalvereniging Zwaluwen Vlaardingen kan dat! vv Zwaluwen is een mooie en historische vereniging, waar kernwaarden als Plezier, Sportiviteit, Respect en Verantwoordelijkheid centraal staan. Een vereniging die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt door een actieve rol te pakken in Vlaardingen. Maar vv Zwaluwen Vlaardingen heeft ook veel ambitie. Het eerste elftal en tweede elftal spelen op hoofdklasseniveau, met veel eigen jeugd. En de jeugdopleiding is hard aan de weg aan het timmeren om een top-jeugdopleiding te worden waar kinderen met plezier topvoetbal kunnen ervaren. Heb jij het in je om een basisplaats te veroveren in ons eerste elftal?
  lees meer

  Posted on: 25 mei 2017
 • Vrolijk Pasen!

  A.s. (Goede) Vrijdag 14 april zijn er GEEN trainingen! Het complex zal na het Ad de Korte toernooi de deuren sluiten.

  Maandag 17 april (2e paasdag) zijn er ook GEEN trainingen, wel zal het complex geopend zijn voor de inhaalwedstrijd van ons 1e elftal die het om 14.30 uur thuis gaan opnemen tegen titelkandidaat Achilles Veen. Dinsdag 18 april starten de trainingen weer op de gebruikelijke tijden!

  Posted on: 11 april 2017
 • DE TEAMSPIRIT VAN ZWALUWEN MO11

  25 maart 2017 – Met twee – eerder genoemde spelers – minder stond de trainingsweek in het teken van aanvulling voor de selectie. Niet alleen op spelersvlak, ook de technische staf is nog zoekende naar ondersteuning nu Fleur last heeft van fysieke ongemakken…..
  lees meer

  Posted on: 27 maart 2017
 • ZWALUWEN MO11 TOONT KARAKTER, INZET EN STRIJD

   

   

  18 maart 2017 – Afgelopen week is gelukkig een stuk rustiger verlopen ten opzichte van voorgaande week. Terwijl we nog “officieel” als team afscheid namen van de geblesseerde Chaidee, mogen we tegelijkertijd twee nieuwe – en bovendien enthousiaste – spelers verwelkomen. Het vrouwenvoetbal is volop in beweging, en dat zien we zeker op de trainingsavonden terug op de velden. Bij de JO9-6M en MO11-1 is het een drukke bedoening…..
  lees meer

  Posted on: 22 maart 2017
 • Voorlichtingsavond 'Sportblessures en trainingsprincipes'

  Donderdag 30 maart vindt er een vakinhoudelijke avond plaats over ‘Sportblessures en trainingsprincipes’. De voorlichtingsavond wordt gepresenteerd door de professionals van Fernhout Fysiotherapie en Chantal Jung Kinderfysiotherapie en is georganiseerd voor alle trainers en teamleiders van Zwaluwen. Overige geinteresseerden zijn ook welkom!
  lees meer

  Posted on: 21 maart 2017