Nieuws

 • Vriendinnendag groot succes

  Gisteravond was de ‘vriendinnendag’ op VV Zwaluwen. Deze avond was een succes en er zijn weer nieuwe leden bij gekomen. De dames afdeling zit duidelijk in de lift! Er zullen volgend jaar dan ook 2 meisjes onder 9 teams zijn! Gelukkig hebben we ook de foto’s nog!

  Talent is altijd welkom bij onze vereniging en wil jij aankomend seizoen onderdeel worden van onze mooie vereniging, dan heten we je van harte welkom.

  Inschrijven kan bij Zwaluwen :

  Dinsdag 13 juni 2017 van 19.00 uur tot 20.30 uur.
  Donderdag 15 juni 2017 van 19.00 tot 21.00 uur.
  Daarna houden wij vakantie.

  Openingstijden tijdens de vakantie zullen wij later op de site zetten.

  Posted on: 13 juni 2017
 • Zwaluwen doet goede zaken op Vlaardings Kampioenschap

  Dit jaar is voor de 45e keer het Vlaardings Voetbal Kampioenschap georganiseerd en gehouden bij vv CION. Een toernooi waar vv Zwaluwen goede zaken heeft gedaan. Vanuit vv Zwaluwen willen wij dan ook vv CION bedanken voor de goede organisatie.

  Wij feliciteren de JO11, JO13, JO19 en de Zwaluwen vrouwen met het behalen van het kampioenschap. Dit is een super resultaat aan het einde van het seizoen.
  lees meer

  Posted on: 13 juni 2017
 • Verkiezing vrijwilliger van het jaar

  Tijdens de vrijwilligers barbecue aanstaande vrijdag 16 juni vanaf 17:30u zal de vrijwilliger van het jaar verkozen worden.

  Posted on: 12 juni 2017
 • Vriendinnendag en 'Dochters vs Ouders'

  Vriendinnendag

  Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar nieuwe speelsters. Heb jij een vriendin, zusje, nichtje, buurmeisje of kennis die graag zou willen voetballen bij Zwaluwen? Neem haar dan mee naar de vriendinnendag op Maandag 12 Juni.
  lees meer

  Posted on: 7 juni 2017
 • Talentendag 3 Juni 2017

  Wil je ook opgeleid worden voor een basisplaats op hoofdklasse niveau?

  Wil jij opgeleid worden voor Hoofdklasseniveau?

  Wil jij een hele goede voetballer worden onder begeleiding van toptrainers?

  Bij voetbalvereniging Zwaluwen Vlaardingen kan dat! vv Zwaluwen is een mooie en historische vereniging, waar kernwaarden als Plezier, Sportiviteit, Respect en Verantwoordelijkheid centraal staan. Een vereniging die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt door een actieve rol te pakken in Vlaardingen. Maar vv Zwaluwen Vlaardingen heeft ook veel ambitie. Het eerste elftal en tweede elftal spelen op hoofdklasseniveau, met veel eigen jeugd. En de jeugdopleiding is hard aan de weg aan het timmeren om een top-jeugdopleiding te worden waar kinderen met plezier topvoetbal kunnen ervaren. Heb jij het in je om een basisplaats te veroveren in ons eerste elftal?
  lees meer

  Posted on: 25 mei 2017