Nieuws

 • Wij werken samen met het Jeugdsportfonds

  Wil uw kind op sport maar heeft u geen geld om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds. Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden.

  Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdsportfonds biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen.

  Voor sport geeft het Jeugdsportfonds een bijdrage tot maximaal € 225,- per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.

  Voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken op Jeugdsportfonds

  Posted on: 18 augustus 2017
 • Steun je club in Haaksbergen en ga mee met de supportersbus

  Op dinsdag 22 augustus speelt  Zwaluwen 1 om 20.00 uur de kwalificatiewedstrijd om zich te kunnen plaatsen voor de eerste ronde van het KNVB bekertoernooi.

  Deze wedstrijd is tegen HSC’21 uit Haaksbergen;  een zondagvereniging die uitkomt in de derde divisie.

  De bus vertrekt tussen 16.00  en 17.00 uur ( exacte tijdstip wordt nog bekend gemaakt.) De prijs voor de busreis naar Haaksbergen is €12,50 voor volwassenen en €10 euro voor 65+ en kinderen tot 16 jaar. Kortom ga mee en support Zwaluwen op weg naar de volgende ronde.

  Aanmelden kan via de mail: businessclub@vvzwaluwen.nl  of meld je aan via 06-21149863

  Posted on: 13 augustus 2017
 • Meiden gezocht!

  Wij zijn op zoek naar meiden (zusjes, dochters, kleindochters, nichtjes of buurmeisjes) die bij v.v.Zwaluwen hun voetbalcarrière willen starten, voortzetten of weer op willen pakken. Voor onze ‘Meiden Onder 17 jaar’ zijn we nog op zoek naar enthousiaste meiden, maar ook andere leeftijdscategorieën zijn van harte welkom op de zwaluwenlaan. Meer info en aanmelden via Jack Riedijk (email: jack.riedijk@outlook.com, tel: 06-13232045) of Cees Dijksman (email: ceesdijksman@gmail.com, tel: 06-10608733)

  Posted on: 30 juli 2017
 • TOTAL Club Voetbalactie

  Spaar Clubpunten, selecteer je favoriete amateur voetbalclub en Total doneert het equivalent van je gespaarde saldo aan je voetbalclub!

  Scoor geld voor je club
  •Spaar Total Clubpunten, selecteer je favoriete amateur voetbalclub en Total doneert per afgenomen liter 1 Clubpunt aan jouw voetbalclub!
  •Spaar Total Clubpunten voor jezelf en voor je favoriete amateur voetbalclub
  •Met elke tankbeurt verdien je geld voor jouw favoriete amateur voetbalclub
  •Total keert aan het einde van het voetbalseizoen de gespaarde Clubpunten uit in contanten aan de voetbalclub
  •Moedig iedereen aan mee te sparen, want die euro’s kan jouw vereniging natuurlijk goed gebruiken

  Meer info vind je op http://senioren.voetbal.nl/total-clubactie

  Posted on: 30 juli 2017
 • Sport2000Rotterdam kortingsactie voor alle leden van vv zwaluwen!

  In samenwerking met Sport 2000 Rotterdam (Rob van ´t Oor) kun je als lid van VV Zwaluwen voetbalschoenen kopen met 25% korting. Dit kan via het inleveren van de unieke kortingsbon.

  Klik hier voor de kortingsbon

  Print snel jouw bon uit en ga voor voetbalschoenen naar Sport 2000 Rotterdam!

  Posted on: 18 juli 2017