‘Vrijwilliger van de maand’-verkiezing tijdens komende Super Saturday

Zaterdag tijdens de befaamde Super Saturday vv Zwaluwen zal tevens de Automobielbedrijf DORZO B.V. vrijwilliger van de maand worden verkozen. Dit als blijk voor waardering voor de belangrijkste mensen binnen elke vereniging…’de vrijwilligers’.

Vanuit de vele fantastiche vrijwilligers binnen VV Zwaluwen zijn uiteindelijk de volgende mensen genomineerd.

– Frans Hendriks die elke zaterdag als scheidsrechter actief is op de velden en ook toekomstige scheidsrechters opleidt;
– Natasja Westmaas, onder andere leider van JO11-4;
– Wim Lorwa, al jaren een vertrouwd gezicht op de club waarbij hij altijd bereid is daar waar nodig te helpen;
– Monique Jansen, leidster, trainster en mede organisator van het meer dan succesvolle Halloween Feest vv Zwaluwen!
– Een unieke nominatie is de duo nominatie voor Anouk Vliegen & Hester Kamminga. Deze bevlogen trainsters van de mini’s verdienen 100% een nominatie.

Prijs voor de winnaar zal zijn de nieuwe Renault Scenic.