Zwaluwen 5

 • Zwaluwen 5 verliest ongeslagen status tegen SVV 2

  Van onze verslaggever

  VLAARDINGEN – In een wedstrijd die spannend bleef tot de laatste minuut, heeft Zwaluwen 5 zijn eerste nederlaag geleden van deze competitie. Een vroege treffer bleek voor SVV genoeg voor de drie punten.


  lees meer

 • Eerste puntverlies Zwaluwen 5

  Van onze verslaggever
  VLAARDINGEN – Zwaluwen 5 heeft een punt overgehouden aan het uitduel tegen Kethel Spaland 6. In Schiedam scoorden beide ploegen eenmaal: 1-1.
  lees meer

 • Medina loodst Zwaluwen 5 naar overwinning in stadsderby

  Van onze verslaggever
  VLAARDINGEN – Aan de hand van een goed spelende Joy Medina heeft Zwaluwen 5 haar tweede competitiezege op rij geboekt. In de stadsderby trok DVO ‘32 3 aan het kortste eind: 3-2.
  lees meer

 • Zwaluwen 5 start competitie met moeizame zege

  Van onze verslaggever
  VLAARDINGEN – Zwaluwen 5 heeft de seizoensouverture gewonnen. In een doelpuntrijk duel waren de Vlaardingers Blijdorp 2 nipt de baas: 3-4.
  lees meer

 • Wondergoals helpen Zwaluwen 5 aan verdiende zege tegen Maasdijk

  Rotterdam, 13 februari 2016 – Zwaluwen 5 heeft de ongeslagen status dit kalenderjaar weten te behouden in de thuiswedstrijd tegen Maasdijk. Mede door twee prachtige afstandsschoten kon de Vlaardingse formatie een 0-1 achterstand omzetten in een overwinning, 3-2.
  lees meer

 • Zwaluwen 5 blijft ongeslagen in 2016

  VLAARDINGEN – Nadat vorige week verassend de koploper Lyra 6 werd verslagen, lukte het Zwaluwen 5 ook dit keer om niet te verliezen tegen de nummer 2 Westlandia 6, iets wat in 2015 nog als onmogelijk werd geacht.
  lees meer

 • Knappe stunt Zwaluwen 5 bij koploper Lyra 6

  VLAARDINGEN – Zwaluwen 5 heeft op verrassende wijze gewonnen van Lyra 6. De koploper werd op eigen veld geklopt: 1-3.

  De koploper in de reserve 5e klasse trad het thuisduel met Zwaluwen 5 met veel vertrouwen tegemoet. Eerder dit seizoen was de tweestrijd aan de Zwaluwenlaan namelijk geëindigd in een monsterzege van 3-10.
  lees meer