Zwaluwen 2

DSC_0013-1

• Zwaluwen 2 kampioen; een fantastisch seizoen

Na het succes van Henry Rutten, door met Zwaluwen 2 vanuit de res. 2de klasse via de nacompetitie te promoveren, is het dit seizoen gelukt om direct kampioen te worden in de res. 1e klasse. Met een heel nieuw team, alleen Kevin de Krieger en Nick Hessel maakten als speler beide promoties mee, wist het tweede elftal deze knappe prestatie neer te zetten. In 41 wedstrijden werd er 118 keer gescoord, kreeg het er 91 om de oren, deden in totaal 45 verschillende spelers mee en was slechts 1 speler één wedstrijd geschorst. Klik op de volgende link voor de volledige Statistieken_Zwaluwen2_2016-2017.

• Zwaluwen 2 speelt return finalewedstrijd.

Zwaluwen2Aanstaande zaterdag speelt Zwaluwen 2 de laatste finalewedstrijd van de nacompetitie. In de eerste ronde werd NSVV 2 uitgeschakeld over 2 wedstrijden met 7-2.

In de heenwedstrijd van de finale werd Verburch 2 met 3-2 verslagen aan de Zwaluwenlaan. Aanstaande zaterdag om 11:30 uur wordt de return gespeeld bij Verburch.

Bij winst of een gelijkspel promoveert Zwaluwen 2 naar de 1e klasse!
    Kom jij dit talentvolle team aanmoedigen op weg naar promotie?

Mocht de promotie er komen dan zal Zwaluwen rond 15:00 uur de deuren openen aan de Zwaluwenlaan voor een feestje!

• Zwaluwen 2 speelt finalewedstrijden nacompetitie

DSC_0013-1Na een 2e plek in de competitie is Zwaluwen in de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse terecht gekomen.

In de eerste ronde werd NSVV 2 uitgeschakeld over 2 wedstrijden na een 2-2 gelijkspel en 0-5 winst.

In de finale is Verburch de tegenstander in een tweeluik. De heenwedstrijd is morgen om 11.00 uur op Zwaluwen en de return wordt volgende week gespeeld bij Verburch om 11.30 uur. Kom jij dit talentvolle team aanmoedigen op weg naar de 1e klasse?

• 1/2 finale KNVB beker: Zwaluwen 2 - Wippolder 2

Zwaluwen-Wippolder

Update: Zwaluwen 2 wint met 4-1 van Wippolder 2 en speelt 21 mei de finale!

Vanavond om 20:00 uur speelt ons tweede elftal de halve finale van de KNVB beker tegen Wippolder 2. Komt u dit Zwaluwenteam aanmoedigen? De inzet van deze thuiswedstrijd is een plek in de bekerfinale op zaterdag 21 mei bij SHO.

In de poulefase eindigde Zwaluwen op de eerste plaats boven Maense 2, PPSC 2 en Zestienhoven 3. Hierna volgde overwinningen op IJVV de Zwervers 2, Maasdijk 2 en Oude Maas 2. In de kwartfinale volgde een reglementaire overwinning op GLZ Delfshaven 2.

• Zwaluwen 2 plaatst zich voor finale nacompetitie

Zwaluwen 2 heeft zich gep2e-websitelaatst voor de finaleronde van de nacompetitie! Na afloop van een mooi seizoen in de 2e klasse C vond ons reserve-elftal zich terug op de 2e positie, een plek die recht geeft op de nacompetitie. Na de winstpartijen tegen SSS 2, 0-4 (uit) en 5-0 (thuis), volgt nu de finalewedstrijd tegen MVV’27 2. Zaterdag 30/5 vindt op ‘Sportpark De Commandeur’ de heenwedstrijd plaats om 12:00 uur. De terugwedstrijd vindt plaats op ons eigen terrein en wel tijdens de familiedag op 6 juni, met hopelijk een mooie apotheose: promotie naar de 1e klasse. Wij wensen ons 2e elftal veel succes, en hopen op veel steun langs de lijn!