Veteranen 2

Van links naar rechts staand: Massimo Giusti, Leo Alberts, Robert Harris, Henk Mostert, Martin Talmon, René Schepen, Hans Schriel ,Erwin van Rijswijk ,Kees Storm.
Van links naar rechts zittend: Arthur Scheek,  Frans Krijgsman, Duncan Nuboer, Peter Mooij, Amin Boulakhras, Marcel de Groot, Jan Bot.
Niet op de foto: Jan-Willem Pols, Aad Storm, René Bernoster,  Jim Soemodihardjo, Ronald van de Water.

 • VE2: zo vergal je een zaterdagmiddag van een jochie

  Even ter herinnering, precies een jaar geleden speelde VE2 ook tegen Vitesse Delft, op een zwart kunstgrasveld, het was somberheid troef, donker, en VitesseD speelde ook nog met 2 spelers onder de 30 jaar. Toen felle discussies in de rust, scheids, die spelers moeten er uit, en stand weer 0-0 in de 2de helft, anders kappen we ermee. Uiteindelijk speelden die 2 niet meer mee, maar verloren we toen toch met grote cijfers.
  lees meer

 • Veteranen 2 volgend jaar spelen in de damescompetitie !!!!

  Als gevolg van onze teleurstellende uitslagen is ons reeds nu door de KNVB een voorstel gedaan ons vanaf volgend jaar deel te laten nemen aan de damescompetitie. Om vast wat sfeer te proeven onder aan een impressie hoe zo’n wedstrijd verloopt , ik ben nu al VOOR !!!
  lees meer

 • Dolend VE2 richt zich op....

  Terwijl Vlaardingen volop waterig in het nieuws was , leidingwater niet te drinken,hoog water, gebroken waterleiding voegt VE2 daar nog een hoofdstuk aan toe…Aldaar stond het water aan de lippen maar….men slaagt erin het sterke Semper-Altius een punt af te snoepen.
  lees meer

 • Geboortekaartje VE2 ....

  een mooi moment overtreft al onze dromen want vandaag ben jij op deze wereld gekomen:

  We noemen haar : EERSTE PUNT

  Eerst punt werd gehaald op 11-november tussen 12,30 en 14,15 op het terrein van Semper Altius.

  De 15 noeste werkers van VE2 rusten de rest van deze week uit want volgende week gaat men voor de driepunter…….

 • Crisis bij VE2 na blamerende nederlaag tegen 's Gravenzande

  Aan de dramatische reeks van VE2 is nog altijd geen einde gekomen. Afgelopen zaterdag leed de ploeg alweer de zevende (!) nederlaag op rij in dit seizoen: 0-11.  Het bestuur staat echter nog volledig achter de technische staf van VE2 ,,Je kan moeilijk zeggen dat hun krediet oneindig is, maar het is wel heel erg groot”, meldde het bestuur voor de camera van de NOS.  “We vinden dat we een goede staf hebben. Met steun van iedereen bij Zwaluwen, hopelijk ook van het legioen, komen we er bovenop.”
  lees meer

 • V2 houdt nederlaag beperkt dankzij uitblinkende Amin ( 1-3 )

  Laat ik nou net die druilerige morgen gewaarschuwd worden voor voor Matchfixers ( de zog Emeffers) in mijn ochtendkrantje. Het moet toch niet gekker worden in dit voetballand , waar eenoog koning lijkt te worden. Kleedruimte 4 en de mannen zijn al aan het verkleden als ik aankom , Leo zet net de feestneus af en doet de lolbroek uit , druppel druppel ,zo, iedereen is er .
  lees meer

 • Ve2; Voorspelling en de oplader

  Juli 2017…….ergens op de Mongolische steppen…..in een tentje aldaar werd de vraag gesteld….wat wordt het dit seizoen met VE2…..Na de hectische transferperiode wilden we wel weten waar we aan toe zijn..en wat doe je dan…naar de toekomst voorspeller….
  lees meer

 • VE2: Hoe Kees de Bruinisse golfclub naar zijn hand zet

  Om half tien die zaterdag had Henk al de kriebels, kon hij het wel vinden, had hij wel genoeg benzine, dat hij vast maar besloot richting Bruinisse te rijden. Dat ging gesmeerd en even na tienen zette Henk zijn auto op de parkeerplaats .

  Al snel zag Henk Kees zitten bij de ingang en zocht hem op. We raakten in gesprek over van alles : De extra isolatie van zijn kippenhok (dubbel gaas), de wens van zijn vrouw te verhuizen naar hier, Schipluiden of langs het water bij Aad en Arthur, zijn activiteiten op de golfbaan twee /drie keer per week .Ook noemde hij zijn gouden tip om zo oud en kwiek en gezond te blijven als hij : Spoel alles weg met bier. Zo slikt hij sinds een week drie keer per dag hoestdrank op de volgende manier :
  lees meer

 • Ve2; Spiegelbeeld veld 1 en 2

  Terwijl Jong Feijenoord zich gaat inschrijven in de voetbalpiramide en moet beginnen in de onderste klasse bereiden wij ons daar vast op voor…vandaag de ontmoeting tegen Jong TAC’ 90

  op een terrein verscholen tussen hoge huizenblokken en een schoolgebouw in Den Haag maar met fraaie kantine/keuken….daarover later meer….
  lees meer

 • Weer net niet voor V2 bij DSVP (3-1)

  Wat een schrik deze zaterdag vroeg, die net iets stiller leek dan alle andere : Zwaluwen V2 afgelast en er werd heel slecht weer verwacht, gaf de site van vv Zwaluwen aan !! Gelijk alle tuinmeubelen vastgezet , schoonmoeder geadviseerd de barbecue zeker aan te zetten later die dag tot ik nog een keer keek : Het bleek een oud bericht van zaterdag 18 maart, inderdaad, alles gaat anders bij de vv Zwaluwen dit jaar .
  lees meer

 • Smoes over ontvoering op 1 april buiten proporties; nederlaag VE2 bijzaak

  Dat er spelers op het laatst komen aandrentelen voordat de wedstrijd begint, of dat die al begonnen is, ach, dat kan gebeuren. Maar afgelopen zaterdag was het helemaal mis, onze laatste man kwam met het verhaal dat hij ontvoerd is naar Brugge, en dat op 1 april. Daar geloven we helemaal niets van. Hij zal wel gewoon op tijd aanwezig zijn, en ons allemaal uitlachen. Desnoods komt hij ietsje later om tijd vrij te maken om naar de GAMMA te gaan. Er gaan geruchten dat zijn buurman een aankomend talent is en alles in het werk zet om de finale van “Voice of Holland” te bereiken. Tsja, en dan moet je toch wat doen aan dat galmen in de doucheruimte, met die dunne wandjes, onze laatste man heeft zeker wat dikkere muurtjes nodig.
  lees meer

 • Verrassend verlies V2 op de dinsdagavond ( 2-5 )

  Storm

  Een avondstorm, die ons lang zou heugen
  lees meer

 • Ve2; Censuur ...verslag haalt website niet....foto's ook niet.....Dan maar winnen.....

  Vaste volgers hebben ongetwijfeld het verslag van VE2 van vorige week gemist….de reden:..de webmaster stuurde een mail met…dit gaan we niet plaatsen…..dat jullie niet winnen daar moet je de rest van de club niet mee lastigvallen…..
  lees meer

 • Ve2; Same old way.....

  Soms is het even zoeken waar je moet spelen maar in dit geval( Te Werve in Rijswijk ) was het geen probleem. Wij hadden Keesje bij ons…..hij was zoals gewoonlijk gedropt bij de club met de mededeling dat die aan het eind van de dag weer wordt opgehaald….zakcentje mee een klaar is Corrie euh …..Kees.
  lees meer

 • Ve2; Kampioenschap uit zicht na nipte nederlaag 0-2

  Waar op de Zwaluwensite kan ik doorgeven dat ik een kandidaat heb voor zo’n supersaturday-tje rondtuffen in zo’n autootje , ik kan de link nergens vinden!! Want onder aan mijn verslag heb ik teksten van een kanjer, die door weer en wind vrijwillig iedere 14 dagen komt – ook vandaag weer met die vieze regen – om die stakkers van het arme V2 aan te moedigen !!! Het arme V2, tot vorige week puntloos onderaan bungelend in de diepste kelders van de onderafdeling.
  lees meer