Veteranen 2

Van links naar rechts staand: Massimo Giusti, Leo Alberts, Robert Harris, Henk Mostert, Martin Talmon, René Schepen, Hans Schriel ,Erwin van Rijswijk ,Kees Storm.
Van links naar rechts zittend: Arthur Scheek,  Frans Krijgsman, Duncan Nuboer, Peter Mooij, Amin Boulakhras, Marcel de Groot, Jan Bot.
Niet op de foto: Jan-Willem Pols, Aad Storm, René Bernoster,  Jim Soemodihardjo, Ronald van de Water.

 • V2 houdt nederlaag beperkt dankzij uitblinkende Amin ( 1-3 )

  Laat ik nou net die druilerige morgen gewaarschuwd worden voor voor Matchfixers ( de zog Emeffers) in mijn ochtendkrantje. Het moet toch niet gekker worden in dit voetballand , waar eenoog koning lijkt te worden. Kleedruimte 4 en de mannen zijn al aan het verkleden als ik aankom , Leo zet net de feestneus af en doet de lolbroek uit , druppel druppel ,zo, iedereen is er .
  lees meer

 • Ve2; Voorspelling en de oplader

  Juli 2017…….ergens op de Mongolische steppen…..in een tentje aldaar werd de vraag gesteld….wat wordt het dit seizoen met VE2…..Na de hectische transferperiode wilden we wel weten waar we aan toe zijn..en wat doe je dan…naar de toekomst voorspeller….
  lees meer

 • VE2: Hoe Kees de Bruinisse golfclub naar zijn hand zet

  Om half tien die zaterdag had Henk al de kriebels, kon hij het wel vinden, had hij wel genoeg benzine, dat hij vast maar besloot richting Bruinisse te rijden. Dat ging gesmeerd en even na tienen zette Henk zijn auto op de parkeerplaats .

  Al snel zag Henk Kees zitten bij de ingang en zocht hem op. We raakten in gesprek over van alles : De extra isolatie van zijn kippenhok (dubbel gaas), de wens van zijn vrouw te verhuizen naar hier, Schipluiden of langs het water bij Aad en Arthur, zijn activiteiten op de golfbaan twee /drie keer per week .Ook noemde hij zijn gouden tip om zo oud en kwiek en gezond te blijven als hij : Spoel alles weg met bier. Zo slikt hij sinds een week drie keer per dag hoestdrank op de volgende manier :
  lees meer

 • Ve2; Spiegelbeeld veld 1 en 2

  Terwijl Jong Feijenoord zich gaat inschrijven in de voetbalpiramide en moet beginnen in de onderste klasse bereiden wij ons daar vast op voor…vandaag de ontmoeting tegen Jong TAC’ 90

  op een terrein verscholen tussen hoge huizenblokken en een schoolgebouw in Den Haag maar met fraaie kantine/keuken….daarover later meer….
  lees meer

 • Weer net niet voor V2 bij DSVP (3-1)

  Wat een schrik deze zaterdag vroeg, die net iets stiller leek dan alle andere : Zwaluwen V2 afgelast en er werd heel slecht weer verwacht, gaf de site van vv Zwaluwen aan !! Gelijk alle tuinmeubelen vastgezet , schoonmoeder geadviseerd de barbecue zeker aan te zetten later die dag tot ik nog een keer keek : Het bleek een oud bericht van zaterdag 18 maart, inderdaad, alles gaat anders bij de vv Zwaluwen dit jaar .
  lees meer

 • Smoes over ontvoering op 1 april buiten proporties; nederlaag VE2 bijzaak

  Dat er spelers op het laatst komen aandrentelen voordat de wedstrijd begint, of dat die al begonnen is, ach, dat kan gebeuren. Maar afgelopen zaterdag was het helemaal mis, onze laatste man kwam met het verhaal dat hij ontvoerd is naar Brugge, en dat op 1 april. Daar geloven we helemaal niets van. Hij zal wel gewoon op tijd aanwezig zijn, en ons allemaal uitlachen. Desnoods komt hij ietsje later om tijd vrij te maken om naar de GAMMA te gaan. Er gaan geruchten dat zijn buurman een aankomend talent is en alles in het werk zet om de finale van “Voice of Holland” te bereiken. Tsja, en dan moet je toch wat doen aan dat galmen in de doucheruimte, met die dunne wandjes, onze laatste man heeft zeker wat dikkere muurtjes nodig.
  lees meer

 • Verrassend verlies V2 op de dinsdagavond ( 2-5 )

  Storm

  Een avondstorm, die ons lang zou heugen
  lees meer

 • Ve2; Censuur ...verslag haalt website niet....foto's ook niet.....Dan maar winnen.....

  Vaste volgers hebben ongetwijfeld het verslag van VE2 van vorige week gemist….de reden:..de webmaster stuurde een mail met…dit gaan we niet plaatsen…..dat jullie niet winnen daar moet je de rest van de club niet mee lastigvallen…..
  lees meer

 • Ve2; Same old way.....

  Soms is het even zoeken waar je moet spelen maar in dit geval( Te Werve in Rijswijk ) was het geen probleem. Wij hadden Keesje bij ons…..hij was zoals gewoonlijk gedropt bij de club met de mededeling dat die aan het eind van de dag weer wordt opgehaald….zakcentje mee een klaar is Corrie euh …..Kees.
  lees meer

 • Ve2; Kampioenschap uit zicht na nipte nederlaag 0-2

  Waar op de Zwaluwensite kan ik doorgeven dat ik een kandidaat heb voor zo’n supersaturday-tje rondtuffen in zo’n autootje , ik kan de link nergens vinden!! Want onder aan mijn verslag heb ik teksten van een kanjer, die door weer en wind vrijwillig iedere 14 dagen komt – ook vandaag weer met die vieze regen – om die stakkers van het arme V2 aan te moedigen !!! Het arme V2, tot vorige week puntloos onderaan bungelend in de diepste kelders van de onderafdeling.
  lees meer

 • VE2 nog steeds ongeslagen in 2017: Vitesse Delft weggespeeld: 5-1

  Het leek wel of er bij alle sigarenwinkels in Vlaardingen aanplakbiljetten van de match van VE2 hingen: “De return van octopus Amin”. Dat moet je gaan zien. Het was dan ook ontzettend druk aan de zonnige zijlijn, horden toeschouwers. Normaal max 1, nu toch wel zo’n 10 waaronder wat scouts zoals CockV, MartijnM, ArthurK, Jeffrey & Mandy, HansM, ArjenS, MaartenK, MartinK en natuurlijk ook onze vaste supporter Merrie. Ja, ja, als je komt kijken kan je pardoes in het verslag komen.
  lees meer

 • Ve2; Match fixing...en de 6 seconden regel.....

  Jaren geleden nodigende wij teams uit om doordeweeks tegen ons te spelen in het kader van wat we toen een nederlaag serie noemden….Dit seizoen doen we dat in competitie verband…
  lees meer

 • Ve2; alles of niets en steeds hoger

  zaterdagochtend, mooi weer, zonnetje en de gladiatoren van ve2.
  alles zit dus mee. maar dan de tegenstander uit rijswijk die maar denkt aan steeds hoger !
  het was 2 weken gelden maar 9-2 dus kan het voor hun steeds hoger?
  lees meer

 • Wanica Star VE3 – Zwaluwen VE2

  Het was koud edoch fantastisch weer toen we naar het Haagse Wanica Star togen om aan te treden tegen de bovenste van de competitie.

  Uiteraard was ik vroeg en raakte aan de praat met een speler van Wancia die later op het veld te herkennen was aan de man met de muts.
  lees meer

 • V2 zoekt ander medicijn na ruime nederlaag 9-2

  Vier vaste verslaggevers telt het team van Veteranen Twee en om de beurt verzorgen wij het verslag. Twee weken terug was het mijn beurt en ik ging er van uit een paar weken rust te hebben. Maar wat er de afgelopen dagen allemaal gebeurde met het team : Maar liefst zes spelers kregen de griep na het hebben ontvangen van de griepprik !! Dus wie opziet straks tegen de feestdagen met schoonfamilies, geef een prik weg of laat je prikken, succes verzekerd !!
  lees meer