Bestuursnieuws

 • Algemene Ledenvergadering 2017

  Hierbij nodigt het Bestuur van v.v. Zwaluwen alle leden uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2017.

  Op maandag 11 december a.s. zal deze om 20.00 uur plaatsvinden in ons clubgebouw aan de Zwaluwenlaan. Download hier de agenda voor deze vergadering.

  Indien u vóór de vergadering in het bezit wilt zijn van de notulen en/of de financiële stukken (incl. toelichting), dan kunt u hiertoe vanaf 7 december a.s. per e-mail een verzoek doen aan de secretaris (bestuur@vvzwaluwen.nl).

  Afmelden voor de Algemene Ledenvergadering kan ook via een e-mail naar de secretaris (bestuur@vvzwaluwen.nl).

  Zoals te doen gebruikelijk, zullen tijdens de ledenvergadering de jubilarissen gehuldigd worden. De jubilarissen ontvangen hiervan persoonlijk bericht.

  De secretaris

  Posted on: 28 november 2017
 • Algemene Ledenvergadering op maandag 11 december

  Voor in de agenda: onze Algemene Ledenvergadering (ALV) vindt dit jaar plaats op maandag 11 december 2017 om 20.00 uur.

  De agenda van de ALV volgt op een later moment.

  Posted on: 14 november 2017
 • De 'Zwaluwen Clubcard'!

  Lid van vv Zwaluwen?   Nog geen clubcard?   Of nog niet in gebruik?

  betaalpasStuur een mailtje met je naam en geboortedatum naar:

  clubcard@vvzwaluwen.nl

  Lees meer

  Met de vv Zwaluwen clubcard is het mogelijk al je consumpties aan de bar van vv Zwaluwen af te rekenen, zonder dat je contact geld of een pinpas op zak hebt.

  Makkelijk en veilig dus!

  Bovendien ontvang je 10% bonus op je clubcard bij het ‘opladen’ via internet/IDEAL.

  Het minimumbedrag waarmee via I-Deal opgewaardeerd kan worden bedraagt € 5,00.

  Laad je de Clubcard op, dan krijg je van ons automatisch 10% extra op de Clubcard gestort. Zo bespaar je dus 10% op al jouw consumpties aan de bar van vv Zwaluwen!

  Posted on: 10 februari 2017
 • Zwaluwen onderdeel van RTL7 Ondernemend Nederland

  Ondernemend Nederland is hét businessprogramma dat heel zakelijk Nederland inspireert en waar je als ondernemer eigenlijk geen minuut van mag missen. Ondernemers uit de meest uiteenlopende branches komen aan bod en vertellen ons over de nieuwste ontwikkelingen. Ondernemend Nederland gaat heel Nederland door op zoek naar de mooiste verhalen en interessantste ontwikkelingen.rtl7
  lees meer

  Posted on: 22 december 2016
 • RIVM: voetballen op kunstgras is veilig

  Beste bestuurder,

  Zojuist heeft het RIVM bekend gemaakt dat uit onderzoek blijkt dat voetballen op kunstgrasvelden die zijn ingestrooid met rubbergranulaat verantwoord is. Wij verwachtten duidelijke taal van het RIVM, die hebben we gekregen. De onzekerheid die er was om te voetballen op kunstgras met rubbergranulaat, is daarmee weg. Voetballers, ouders, clubs en KNVB kunnen nu verder. Het sein staat op veilig.
  lees meer

  Posted on: 20 december 2016
 • NIEUWJAARSRECEPTIE

  Graag nodigt het bestuur u allen uit voor de nieuwjaarsreceptie op maandag 2 januari 2017. De receptie start om 19.30 uur. Wij begroeten u graag op 2 januari in onze kantine.

  Het bestuur van vv Zwaluwen

  Posted on: 20 december 2016
 • Zwaluwen pakt zijn verantwoording

  raboIn dit huidige tijdsgewricht is er veel verborgen armoede onder de bewoners van Vlaardingen. Hier sluit Zwaluwen zijn ogen niet voor; ons motto is immers: “Samen ben je sterker dan alleen!”

  De kinderen die buiten de regelingen vallen om vanuit de overheid gratis te sporten zijn talrijk binnen Vlaardingen en ook deze kinderen en wellicht JUIST deze kinderen hebben recht om te sporten om op deze wijze hun sociale contacten op te bouwen. Bovendien is het vanuit medisch oogpunt noodzaak dat kinderen sporten om op latere leeftijd niet gekweld te worden door kwalen zoals obesitas, hoge bloeddruk en hartfalen.
  lees meer

  Posted on: 15 december 2016
 • Clubkleding verkoop Macron bij Zwaluwen!
  macron-logoVanaf komende zaterdag is het mogelijk om clubkleding van Macron, die alleen te koop is via de webshop, nu ook te passen en te bestellen bij Zwaluwen.
  Daar is in de hal van ons complex de mogelijkheid voor vanaf 9.30  tot 12.30 uur.
  De data zijn:  27 augustus, 3 september en 10 september.
  Gelijk de goede maat en het scheelt u verzendkosten. Let op! Betaling kan alleen contant!
   
  Het bestuur
  Posted on: 24 augustus 2016
 • Oscar Biesheuvel nieuwe hoofdtrainer van Zwaluwen

  oscar-biesheuvelHet bestuur van v.v. Zwaluwen heeft voor het seizoen 2016/2017 Oscar Biesheuvel benoemd als hoofdtrainer.

  Met Oscar Biesheuvel halen we een succesvolle trainer binnen met ruime ervaring in het amateurvoetbal. De huidige trainer van zondag hoofdklasser Nieuwerkerk heeft onder andere gewerkt bij Excelsior ’20, cvv De Zwervers en Alexandria ’66.

  De vereniging is een verbintenis aangegaan van 2 seizoenen.

  Namens de prestatiecommissie,

  Lex Boers
  Marco Bosselaar
  Maarten Keizerwaard
  Carlo Krznaric
  Hugo van Tienhoven

  Posted on: 15 januari 2016
 • Joop Hiele vertrekt aan het einde van het seizoen

  Vandaag maakte onze hoofdtrainer Joop Hiele bekend dat hij volgend seizoen hoofdtrainer wordt van XerxesDZB. Wij feliciteren XerxesDZB en Joop met deze stap en nieuwe uitdaging. Wij danken Joop voor zijn werkzaamheden en inzet voor de club de afgelopen periode. Het bestuur gaat ervan uit dat het huidige seizoen succesvol wordt afgesloten.

  Namens het bestuur

  Hugo van Tienhoven

  Posted on: 8 januari 2016
 • Buitengewone ledenvergadering 2015

  ALVOp woensdag 16 december a.s. wordt er om 20.00 uur een Buitengewone Ledenvergadering gehouden in ons clubgebouw. Klik hier voor de agenda van deze vergadering. Indien u vóór de vergadering in het bezit wilt zijn van de notulen en/of de financiële stukken (incl. toelichting), dan kunt u hiertoe vanaf 14 december a.s. per e-mail een verzoek doen aan de secretaris (secretaris@vvzwaluwen.nl).

  Posted on: 4 december 2015
 • Algemene Ledenvergadering 2015

  ALVAgenda
  Op maandag 16 november a.s. om zal om 20.00 uur de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaatsvinden in ons clubgebouw. Download hier de agenda voor deze vergadering. Indien u vóór de vergadering in het bezit wilt zijn van de notulen en/of de financiële stukken (incl. toelichting), dan kunt u hiertoe vanaf 12 november a.s. per e-mail een verzoek doen aan de secretaris (secretaris@vvzwaluwen.nl).
  lees meer

  Posted on: 6 november 2015
 • Volop verandering

  Zwaluwen in beweging

  Momenteel gebeurt er veel bij Zwaluwen en dat was nodig; we zijn een grote vereniging die draait op vrijwilligers en dan moet alles goed geregeld zijn. Maar er veranderen ook zaken. We hebben dat de afgelopen periode duidelijk gemaakt aan de leden maar het lijkt ons goed om e.e.a. nog even op een rijtje te zetten. 
  lees meer

  Posted on: 17 augustus 2015
 • Contributie-inning via Clubcollect

  Geachte leden,

  Zoals al eerder aangekondigd heeft Zwaluwen de contributie-inning extern uitbesteed; het bedrijf ClubCollect zal dit ter hand nemen. Een dezer dagen ontvangt u per e-mail, sms of post bericht van hen. Wel is het goed om te vermelden dat als u in het verleden heeft aangegeven te kiezen voor automatische incasso en termijnbetaling er iets veranderd.
  lees meer

  Posted on: 11 augustus 2015
 • Woord van de voorzitter

  Nu het seizoen ten einde is en de vakantie nadert, is het goed om stil te staan bij een aantal zaken. Allereerst zijn wij blij en trots op alle elftallen die kampioen zijn geworden in de competitie maar ook met het behalen van het Vlaardings Kampioenschap. Zwaluwen heeft zijn visitekaartje overduidelijk afgegeven.
  lees meer

  Posted on: 14 juli 2015

Geef een reactie