Update; Super Foute Kerstparty Saturday

Update: De weersomstandigheden in de afgelopen week waren dusdanig dat ons 1e veld flinke tikken heeft opgelopen. Met man en macht wordt er op dit moment gewerkt om het veld morgen speelklaar te krijgen voor de thuiswedstrijd tegen Argon. Ook om ons aansluitende feest door te kunnen laten gaan.

Echter, mocht de wedstrijd tegen Argon alsnog afgelast worden…dan gaat helaas ook de Super Foute Kerstparty Saturday deze middag de 16e december niet door!

Wij houden u op de hoogte. En de oliebollenverkoop gaat sowieso door!

Morgen, Zaterdag 16 December, na de laatste thuiswedstrijd van 2017 tegen Argon knallen we gezamenlijk de winterstop in! We heffen het glas op de komende feestdagen; we kiezen de ‘Foutste Kersttrui’; we draaien aan het Rad van Fortuin voor een speciale kersteditie; we doen de ‘Sound Of Music Sing-a-long’?; we kiezen de vrijwilliger van de maand; we zingen kerstliedjes mee met Marco Doublé, DJ Bart & DJ Dennis; en meer…kortom; te veel, te fout, en te leuk! Deze foute kerstparty wordt mede mogelijk gemaakt door Kop & Schouders, Vulcaan, Da Vinci Laboratory, Meesterbakker Voskamp, Sport2000 Rotterdam, Oosix, DA Drogist Ivo de Vette, Ventus IT Professionals en Fox Kappers.

 

VE2: zo vergal je een zaterdagmiddag van een jochie

Even ter herinnering, precies een jaar geleden speelde VE2 ook tegen Vitesse Delft, op een zwart kunstgrasveld, het was somberheid troef, donker, en VitesseD speelde ook nog met 2 spelers onder de 30 jaar. Toen felle discussies in de rust, scheids, die spelers moeten er uit, en stand weer 0-0 in de 2de helft, anders kappen we ermee. Uiteindelijk speelden die 2 niet meer mee, maar verloren we toen toch met grote cijfers.

Read more… →

Zwaluwen O19-3 trekt aan het langste eind

9 december Zwaluwen JO19-3 – Excelsior M. JO19-3   3-2 (2-2). – Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Excelsior Maassluis op het programma. In het koude barre weer mochten we gelukkig op veld 2 spelen. Vandaag miste we een drietal spelers. Dylan en Rico beide geblesseerd en Mees op citytrip naar Londen. Waar de bezoekers op hun tenues moesten wachten omdat die ergens in de file stonden begonnen wij aan onze warming-up.

Read more… →