Zomerrooster

Miv maandag 19 Juni is ons complex op de donderdagavonden vanaf 19:45u geopend om een balletje te trappen en gezellig nog even na te kaarten. Ook zal de kantine gedurende het zomerreces op zaterdagen geopend zijn vanaf 14:30u voor een hapje en een drankje.

VE2: Hoe Kees de Bruinisse golfclub naar zijn hand zet

Om half tien die zaterdag had Henk al de kriebels, kon hij het wel vinden, had hij wel genoeg benzine, dat hij vast maar besloot richting Bruinisse te rijden. Dat ging gesmeerd en even na tienen zette Henk zijn auto op de parkeerplaats .

Al snel zag Henk Kees zitten bij de ingang en zocht hem op. We raakten in gesprek over van alles : De extra isolatie van zijn kippenhok (dubbel gaas), de wens van zijn vrouw te verhuizen naar hier, Schipluiden of langs het water bij Aad en Arthur, zijn activiteiten op de golfbaan twee /drie keer per week .Ook noemde hij zijn gouden tip om zo oud en kwiek en gezond te blijven als hij : Spoel alles weg met bier. Zo slikt hij sinds een week drie keer per dag hoestdrank op de volgende manier :

Read more… →

Vriendinnendag groot succes

Gisteravond was de ‘vriendinnendag’ op VV Zwaluwen. Deze avond was een succes en er zijn weer nieuwe leden bij gekomen. De dames afdeling zit duidelijk in de lift! Er zullen volgend jaar dan ook 2 meisjes onder 9 teams zijn! Gelukkig hebben we ook de foto’s nog!

Talent is altijd welkom bij onze vereniging en wil jij aankomend seizoen onderdeel worden van onze mooie vereniging, dan heten we je van harte welkom.

Inschrijven kan bij Zwaluwen :

Dinsdag 13 juni 2017 van 19.00 uur tot 20.30 uur.
Donderdag 15 juni 2017 van 19.00 tot 21.00 uur.
Daarna houden wij vakantie.

Openingstijden tijdens de vakantie zullen wij later op de site zetten.

Zwaluwen doet goede zaken op Vlaardings Kampioenschap

Dit jaar is voor de 45e keer het Vlaardings Voetbal Kampioenschap georganiseerd en gehouden bij vv CION. Een toernooi waar vv Zwaluwen goede zaken heeft gedaan. Vanuit vv Zwaluwen willen wij dan ook vv CION bedanken voor de goede organisatie.

Wij feliciteren de JO11, JO13, JO19 en de Zwaluwen vrouwen met het behalen van het kampioenschap. Dit is een super resultaat aan het einde van het seizoen.

Read more… →