Talentendag 3 Juni 2017

Wil je ook opgeleid worden voor een basisplaats op hoofdklasse niveau?

Wil jij opgeleid worden voor Hoofdklasseniveau?

Wil jij een hele goede voetballer worden onder begeleiding van toptrainers?

Bij voetbalvereniging Zwaluwen Vlaardingen kan dat! vv Zwaluwen is een mooie en historische vereniging, waar kernwaarden als Plezier, Sportiviteit, Respect en Verantwoordelijkheid centraal staan. Een vereniging die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt door een actieve rol te pakken in Vlaardingen. Maar vv Zwaluwen Vlaardingen heeft ook veel ambitie. Het eerste elftal en tweede elftal spelen op hoofdklasseniveau, met veel eigen jeugd. En de jeugdopleiding is hard aan de weg aan het timmeren om een top-jeugdopleiding te worden waar kinderen met plezier topvoetbal kunnen ervaren. Heb jij het in je om een basisplaats te veroveren in ons eerste elftal?

Read more… →

MO11 – Toernooi Bergambacht

 

13 mei 2017 – Na een seizoen “overleven” in een te hoge indeling, maakt MO11 zich op voor de seizoen afsluiting. Nog 3 toernooien resten de dames van een welverdiende vakantie en het opladen voor een nieuw seizoen.

Vandaag ons 1ste toernooi, bij v.v. Bergambacht, waar we 5 wedstrijden van 12 minuten gaan spelen… althans wanneer de weergoden ons goedgezind zullen zijn… aangezien MO15 op hetzelfde toernooi – maar op vrijdagavond – letterlijk weggespoeld zijn…..

Read more… →