Nieuws

 • Talentendag 3 Juni 2017

  Wil je ook opgeleid worden voor een basisplaats op hoofdklasse niveau?

  Wil jij opgeleid worden voor Hoofdklasseniveau?

  Wil jij een hele goede voetballer worden onder begeleiding van toptrainers?

  Bij voetbalvereniging Zwaluwen Vlaardingen kan dat! vv Zwaluwen is een mooie en historische vereniging, waar kernwaarden als Plezier, Sportiviteit, Respect en Verantwoordelijkheid centraal staan. Een vereniging die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt door een actieve rol te pakken in Vlaardingen. Maar vv Zwaluwen Vlaardingen heeft ook veel ambitie. Het eerste elftal en tweede elftal spelen op hoofdklasseniveau, met veel eigen jeugd. En de jeugdopleiding is hard aan de weg aan het timmeren om een top-jeugdopleiding te worden waar kinderen met plezier topvoetbal kunnen ervaren. Heb jij het in je om een basisplaats te veroveren in ons eerste elftal?
  lees meer

  Posted on: 25 mei 2017
 • JO9-1 behaald 5e plaats op Coen Moulijn Memorial cup

  Afgelopen zaterdag deed JO9 mee aan het jaarlijkse toernooi de Coen Moulijn memorial cup op SC Feyenoord. Nadat de mannen van Danny in 2015 het grootste O9 toernooi van Nederland als winnaar afsloot, werd er veel van onze jongens verwacht! Zwaluwen was op Ramon na compleet en trainers Giovanni en Jesse hadden er veel zin in.
  lees meer

  Posted on: 25 mei 2017
 • Gijs van den Berg naar Excelsior Rotterdam JO12

  Talent Gijs van de Berg uit de JO11-selectie zal zijn geliefde club vv Zwaluwen achter zich laten en kiezen voor een avontuur bij Excelsior Rotterdam. Na een succesvol seizoen bij JO11-1, waar Gijs onderdeel van was, kon het dan ook niet anders dat zijn goede spel en onnavolgbare acties waren opgevallen bij de scouts van de KNVB en de grotere ploegen uit de regio.
  lees meer

  Posted on: 4 mei 2017
 • Zwaluwen JO19-2 na simpele zege KAMPIOEN !!!!!

  29 april Zwaluwen JO19-2 – VOC JO19-4 3-0 (12-1). – Na de spannende laatste weken van dit seizoen, was daar vandaag de laatste wedstrijd die gewonnen moest worden om kampioen te worden. De trainers zeggen weleens dat je nooit te vroeg koploper moet worden, maar dat we moesten wachten tot de laatste speeldag was wel een beetje overdreven jongens. Na de zwaarbevochte overwinning van vorige week was het vandaag de taak om de kroon op ons werk te zetten.
  lees meer

  Posted on: 30 april 2017
 • Zwaluwen JO19-2 op weg naar de laatste horde

  23 april Zwaluwen JO19-2 – VFC JO19-4 1-1 (4-2). – Na de zinderende pot voetbal van vorige week tegen onze naaste concurrent Hermes DVS die we winnend afsloten, en de dik verdiende nederlaag van de andere concurrent Westlandia tegen onze satelliet club DVO’32 was de opdracht duidelijk. We mogen 1x gelijkspelen en dan 1x winnen en we zijn kampioen. Vandaag dan de wedstrijd tegen VFC.
  lees meer

  Posted on: 24 april 2017