Nieuws

 • Zwaluwen O19-3 trekt aan het langste eind

  9 december Zwaluwen JO19-3 – Excelsior M. JO19-3   3-2 (2-2). – Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Excelsior Maassluis op het programma. In het koude barre weer mochten we gelukkig op veld 2 spelen. Vandaag miste we een drietal spelers. Dylan en Rico beide geblesseerd en Mees op citytrip naar Londen. Waar de bezoekers op hun tenues moesten wachten omdat die ergens in de file stonden begonnen wij aan onze warming-up.
  lees meer

  Posted on: 11 december 2017
 • Trainingen Maandag 11 December afgelast!

  Alle trainingen op maandag 11 december zijn afgelast!

  Posted on: 11 december 2017
 • Ledenvergadering afgelast!

  In verband met de te verwachten slechte weersomstandigheden heeft het bestuur besloten de ledenvergadering van vanavond, maandag 11 december, NIÉT door te laten gaan! Een nieuwe datum wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

  Het bestuur van vv Zwaluwen

  Posted on: 11 december 2017
 • Verdiende overwinning Zwaluwen JO9-3

  Vlaardingen, 2 december 2017 – In een mistig decor speelden Zwaluwen JO9-3 en SVS JO9-3 hun wedstrijd. Misschien was het voor onze jongens wel hun beste wedstrijd van het seizoen tot nu toe.
  lees meer

  Posted on: 9 december 2017
 • JO17-3; Zaterdag 02 december tegen ……...

  Tsja, daar sta je dan op dinsdagavond om 19:15 uur op het trainingsveld om met de warming-up aan te vangen en welgeteld 1 speler aanwezig. Er komen dan wel 2 a 3 spelers een minuut te laat, maar om een training te beginnen en te geven aan 4 spelers, vind ik niet zo handig. Ik besluit de training af te gelasten en meld dit in de app. Terwijl ik de pionnen opruim en weg breng naar het opslaghok, kom ik terug op het trainingsveld en nog steeds niemand. Pak mijn spullen en besluit nog even te wachten.
  lees meer

  Posted on: 5 december 2017