Mini voetbal

 • Ook in 2016/2017 weer Welpenvoetbal bij Zwaluwen

  trainstersNa de succesvolle herstart vorig seizoen, is er ook volgend seizoen bij Zwaluwen weer welpenvoetbal, voetbal voor mini-pupillen. Dit zijn jongens en meisjes van 4 tot en met 6 jaar oud, de allerjongsten op het voetbalveld.

  Voor de groep bij de mini-pupillen staan dit seizoen Hester Kamminga (foto links) en Anouk Vliegen (foto rechts). Hester en Anouk spelen allebei in het eerste vrouwenelftal van Zwaluwen. De trainingen beginnen op zaterdag 3 september om 10:30 uur.
  lees meer

 • Eerste training mini-pupillen

  Vandaag was de eerste training van onze mini’s.
  Heel spannend om voor het eerst op het voetbalveld te staan! Onder leiding van trainster Anouk en coördinator Carlo ging het gelukkig al snel heel goed. Wij vonden het erg leuk dat jullie er met zovelen waren.


  lees meer

 • Welpenvoetbal voor mini-pupillen bij Zwaluwen!

  mini-pupillen-anouk-alissaVolgend seizoen start Zwaluwen weer met welpenvoetbal, voetbal voor mini-pupillen. Dit zijn jongens en meisjes van 4 tot en met 6 jaar oud, de allerjongsten op het voetbalveld.

  Voor de groep bij de mini-pupillen staan Anouk Bernoster (foto rechts) en Alissa Vermeulen (foto links). Zij zijn al jaren lid van Zwaluwen en spelen allebei in het eerste vrouwenelftal.
  lees meer