JO11-7M

 • JO11-7M met soms UP’s en (vandaag) DOWNS

  11 november 2017 staat de uitwedstrijd tegen Excelsior’20 op het programma. Bij aankomst is er nog onduidelijkheid…… het zijn “ meiden” en we schijnen op een cricketveld te spelen….
  lees meer

 • JO11-7M BELEEFT EEN SUPER SATERDAY

  Zaterdag 4 november is het Supersaterday bij Zwaluwen, en de meiden hebben vandaag een druk programma voor de boeg! Eerst de wedstrijd tegen AGE-GGK, een klein tussenprogramma, dan acteren als wedstrijdmascotte om daarna te eindigen met penalty’s in de rust van ons eerste elftal.
  lees meer

 • JO11-7M worstelt met de vorm

  28 oktober 2017 – Vandaag spelen we alweer de laatste van 3 derby’s, dit keer tegen de jongens van DVO’32.

  Anders dan anders was het afgelopen week even zoeken voor de trainers. Indy is geblesseerd, Meral tot vrijdagavond (laat) in het buitenland en Chloë die op vrijdag nog koorts had. Zo heb je een selectie van 12 en zou het zomaar kunnen dat je met 8 of 9 meiden staat….
  lees meer

 • Beloning na hard werken voor JO11-7M

  Zaterdag 14 oktober 2017 – Al vroeg en – voor sommige (ouders) veel te vroeg – in de ochtend verzamelen we bij Zwaluwen. Vandaag iets eerder dan normaal voor een thuiswedstrijd, in verband met de teamfoto 2.0.
  lees meer

 • JO11-7M wacht nog op eerste overwinning

  Zaterdag 7 oktober, vlaardingen – Vandaag wederom een derby op het programma, en komende 2 wedstrijden ook (thuis tegen Victoria’04 en uit tegen DVO’32). Het weerbeeld komt vandaag dichtbij de ideale omstandigheid waarin onze meiden het best tot hun recht komen…. Het is bewolkt, een fris windje en heel af-en-toe een spatje regen.
  lees meer

 • JO11-7M (NOG) MET LEGE HANDEN

  Zaterdag 30 september mogen we om half acht verzamelen voor onze uitwedstrijd tegen Zestienhoven. Het is weer een mooie ochtend…. en dus zijn we gewaarschuwd, want we spelen beter met slecht weer.
  lees meer

 • JO11-7M weer met beide benen op de grond

  23 september 2017 – Wat een contrast met verleden week zeg…..vandaag een stralende dag, heerlijk voetbalweer!

  Daar zit misschien ook meteen ons probleem: we spelen dit seizoen tot nu toe beter op bewolkte en regenachtige dagen, dan op dagen met een stralend zonnetje aan de hemel.
  lees meer

 • JO11-7M LOOPT WARM VOOR DE NADERENDE COMPETITIESTART

  16 september 2017, een dag waarop je ’s ochtends wakker wordt en – nadat je een kijkje buiten hebt genomen – je afvraagt of de wedstrijd wel doorgaat?
  lees meer

 • JO11-7M OVERTUIGEND NAAR DE WINST

  Zaterdag 9 september 2017, hoe anders was het dan verleden week:   Niet alleen is het een thuiswedstrijd tegen een andere tegenstander, maar vandaag ook bewolkt en van tijd tot tijd een regenbuitje…. Gelukkig staan we deze week ingedeeld op kunstgras, waardoor onze wedstrijd in ieder geval doorgaat.
  lees meer

 • Pas op: JO11-7M komt er aan!

  Zaterdag 2 september 2017 staat in het teken van de start van een nieuw seizoen, met een gedeeltelijk nieuw team en in een nieuwe indeling (dit jaar bij de jongens)….

  Ondersteund door een grote groep enthousiaste supporters mochten we aantreden in het pittoreske Schipluiden tegen de gelijknamige voetbalclub. Het overgrote deel van deze groep was zo enthousiast, dat niet werd opgemerkt dat een enkeling het tempo onderweg niet kon bijbenen……
  lees meer