C1

 • Zwaluwen C1: Veni, Vidi, Vici

  Zwaluwen C1 Door het oog van de naald tegen SVV C1 (21-02-2015)
  Vandaag de derby tegen SVV uit Schiedam. De aanloop naar het duel was niet ideaal met de geblesseerden Mees en Ilyas en de vakantie van twee spelers kon er maar net een team op de been gebracht worden. Tot overmaat van ramp brak Anouar tijdens de warming-up zijn arm. Gelukkig was de D1 net klaar met spelen zodat Jorn en Bart beiden klein maar dapper zich aan konden sluiten en zelfs in de basis moesten beginnen.


  lees meer

  Posted on: 21 februari 2015
 • Zwaluwen C1 Zakelijke driepunter!

  Op een zonnige maar zeer gure zaterdagochtend moesten de Zwaluwen zich opmaken voor een krachtmeting met Nieuwerkerk C1. Een tegenstander waar onlangs nog tegen gespeeld werd in het kader van de Rijnmond Cup.
  Deze wedstrijd werd toen redelijk makkelijk gewonnen, maar successen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.


  lees meer

  Posted on: 29 november 2014
 • Zwaluwen C1 Stelt orde op zaken in derby tegen VFC !

  Vandaag stond de derby der derby’s tegen VFC C1 op de rol. Een belangrijke uitwedstrijd voor de Zwaluwen,waarin de koppositie verdedigd moest worden. De „Kwekkers” volgen op maar drie punten en Nieuwenhoorn ligt als runner-up met 1 punt verschil op de loer. Wedstrijden tegen VFC zijn altijd speciaal vanwege de vele bekenden en de onderlinge banden tussen de spelers en supporters. Door het dit seizoen verloren KNVB bekerduel hadden de Zwaluwen wat recht te zetten.

  lees meer

  Posted on: 21 november 2014