JO17-3

 • JO17-3; Zaterdag 11 november tegen Smitshoek JO17-4

  Het ging zo lekker aan het begin van de competitie. Naast de bekercompetitie speelde we elke week en kwamen steeds beter in onze rol en combinaties. Dan opeens heb je de herfstvakantie en speel je 14/10 en 21/10 niet. Dan weer een wedstrijd die je moet en kan winnen maar helaas gelijk. 4/11 niet en dan afgelopen zaterdag de topper tegen Smitshoek, welk op 1 staat.
  lees meer

  Posted on: 14 november 2017
 • JO17-3; Zaterdag 28 oktober tegen Victoria ’04 JO17-2

  Onze 4e wedstrijd in de competitie. 2 gewonnen en 1 verloren en nu pakken we de draad weer op na de herfstvakantie.

  Ik werd op dinsdagavond verrast met de mededeling van Zoë zelf dat ze stopt bij ons team en weer terugkeert naar de meiden. Snap haar beslissing. Vond het bijzonder jammer want ik zag hierin wel een uitdaging. Anderzijds maakt het voor mij als trainer/coach het wel weer eenvoudiger met 14 spelers. Voor mij een ideale situatie met name op wedstrijddagen waarbij ik 3 wissels heb en dus om de 20 minuten kan wisselen en iedereen zo veel mogelijk aan de wedstrijd kan laten deelnemen.
  lees meer

  Posted on: 30 oktober 2017
 • JO17-3; Na 6 wedstrijden even de balans opmaken

  Herfstvakantie. Wij zijn even vrij om te herstellen van blessures en/of kwetsuren. De accu opladen om na de vakantie weer volle bak mee te draaien.
  lees meer

  Posted on: 15 oktober 2017
 • JO17-3; Zaterdag 7 oktober tegen ‘s-Gravenzande JO17-3

  Het begon goed. Ik bedoel met het weer. Was en voelde lekker aan toen we naar het veld gingen nadat ik in de kleedkamer de jongens had toegesproken. Geconcentreerd en alert beginnen. Dat is het aller belangrijkste, jongens. Houd het achterin dicht en zorg dat we de eerste 10 a 15 minuten geen tegendoelpunt incasseren. Daar schort het nog wel eens aan. Je bent verantwoordelijk voor je territorium en zorg voor rugdekking.
  lees meer

  Posted on: 9 oktober 2017
 • JO17-3; Zaterdag 30 september tegen HBSS JO17-2

  Het was mij een weekje wel. Zowel op het werk alsmede privé wat drukte staan omdat het oud jaar was. Op mijn werk sluiten wij het boekjaar af maar privé ben ik ook nog eens eind september jarig. Werd 50 jaar jong.
  lees meer

  Posted on: 6 oktober 2017
 • Zaterdag 23 september tegen Scheveningen JO17-2

  Het was een rustige week. Althans voor ons. Normaliter trainen wij op dinsdagavond maar nu was daar die mooie wedstrijd van ons Zwaluwen 1 tegen FC Den Bosch in de eerste ronde KNVB-Beker. Was leuk om te zien en ook om het veld was het gezellig. Genoeg locaties voor een hapje en/of drankje te bestellen. Voor mij een hoop bekende gezichten gezien en gesproken die ik meestal op de vereniging niet ziet. Ook de burgemeester van Vlaardingen (familie van mij. Zij is getrouwd met een neef van mij). Dan merk je dat zo’n wedstrijd impact heeft en velen toch wel nieuwsgierig zijn. Leuk en goed georganiseerd door de vereniging.
  lees meer

  Posted on: 26 september 2017
 • JO17-3; Zaterdag 16 september tegen Jodan Boys JO17-4

  Ik werd vorig week verrast met een telefoontje van Zwaluwen dat een speler in mijn team het toch niet zo fijn vind. Lag niet aan mij en de spelers maar hij wilde toch wel heel graag met zijn vrienden spelen in JO17-4. Jammer maar ook wel fijn dat een klein probleempje oplost. Bij JO17-4 speelde een speler die ik vorig jaar in mijn team had en eigenlijk hadden wij allebei verwacht dat dit dit jaar ook zo zou zijn. We hebben geruild en daarmee opgelost en afgehandeld.
  lees meer

  Posted on: 21 september 2017
 • JO17-3; Zaterdag 9 september tegen Groeneweg JO17-2

  Vorige week zag en schreef ik dat deze tegenstander met 15 – 0 had verloren van The Jodan Boys (#Hoekandat). Antwoord kreeg ik vandaag. Zij hadden maar 8 spelers. Dan red je het niet. Jammer, heel jammer voor onze bekercompetitie. Hoewel het meer oefenwedstrijden zijn (vind ik) wil ik wel graag winnen. Dit haal je op doelsaldo niet in. Hoewel, de andere wedstrijd is dan wel afgelast maar spelen zij gelijk, dan kan het …..
  lees meer

  Posted on: 10 september 2017
 • JO17-3 is begonnen!

  Dinsdag 22 Augustus de eerste training gedaan. Iedereen was aanwezig behalve onze keeper die zo nodig op deze dag jarig moest zijn en daardoor liet afweten J.

  Na een introductie praatje van mijn kant zijn we allereerst begonnen met wat “voetbal inhoud”. Lees het hele verslag; JO17-3 – Seizoen 2017-2018_Verslag01

  Posted on: 5 september 2017