JO17-3

• JO17-3; Zaterdag 9 september tegen Groeneweg JO17-2

Vorige week zag en schreef ik dat deze tegenstander met 15 – 0 had verloren van The Jodan Boys (#Hoekandat). Antwoord kreeg ik vandaag. Zij hadden maar 8 spelers. Dan red je het niet. Jammer, heel jammer voor onze bekercompetitie. Hoewel het meer oefenwedstrijden zijn (vind ik) wil ik wel graag winnen. Dit haal je op doelsaldo niet in. Hoewel, de andere wedstrijd is dan wel afgelast maar spelen zij gelijk, dan kan het …..

Posted on: 10 september 2017
  • JO17-3 is begonnen!

Dinsdag 22 Augustus de eerste training gedaan. Iedereen was aanwezig behalve onze keeper die zo nodig op deze dag jarig moest zijn en daardoor liet afweten J.

Na een introductie praatje van mijn kant zijn we allereerst begonnen met wat “voetbal inhoud”. Lees het hele verslag; JO17-3 – Seizoen 2017-2018_Verslag01

Posted on: 5 september 2017