B3

 • Zwaluwen B3 eindelijk Kampioen!!!!!

  b3-2015-201623 april Barendrecht B5 – Zwaluwen B3   1-2 (0-2). Na weken van zeer spannende finales, was vandaag de echte finale waarin bekend zou worden of alle arbeid en inspanningen van de afgelopen tijd wat waard zijn geweest. De allerlaatste wedstrijd van de competitie met 1 punt voorsprong op de enige overgebleven concurrent SHO.
  lees meer

  Posted on: 25 april 2016
 • Zwaluwen B3 maakt zich op voor de finale

  16 april Botlek B2 – Zwaluwen B3   1-2 (0-0). Eén punt voorsprong op SHO, dat was de stand op de ranglijst vandaag voordat we aan onze wedstrijd begonnen tegen het laag geklasseerde Botlek. Er moest dus wederom gewonnen worden vandaag maar dat is al zes weken het geval dus is er niets nieuws onder de zon voor onze kanjers.
  lees meer

  Posted on: 17 april 2016
 • Zwaluwen B3 wint de topper in spannende titelrace

  9 april Zwaluwen B3 – Smitshoek B3   3-1 (3-1). Een finale spelen doe je meestal aan het einde van een toernooi en als je die wint mag je je kampioen noemen. Behalve als je speelt in de competitie van Zwaluwen B3. In een retespannende competitie hebben we de laatste 3 weken alleen maar finales gespeeld en ook de laatste 2 wedstrijden zullen dat gaan worden.
  lees meer

  Posted on: 10 april 2016
 • Zwaluwen B3 recht zijn rug

  2 april Pernis B1 – Zwaluwen B3   2-5 (1-2).
  Vandaag stond de beladen uitwedstrijd tegen Pernis op het programma. Als je naar de stand op de ranglijst kijkt vraag je je af waarom beladen, maar terugdenkend aan de thuiswedstrijd wisten we wel waarom. Dat was een wedstrijd die je niet te veel mee wilt maken maar waar je later nog wel een aan terug zal denken met je kleinkinderen op schoot.
  lees meer

  Posted on: 3 april 2016
 • Zwaluwen B3 keihard onderuit bij SHO

  26 maart SHO B2 – Zwaluwen B3   5-1 (3-0). Na de Houdini act van vorige week tegen het laag geklasseerde Pernis waar een 0-3 achterstand omgebogen werd in een 5-3 overwinning moest er vandaag gespeeld worden tegen een directe concurrent, SHO. Deze ploeg stond maar 4 puntjes achter op ons en voor hun was het dus meedoen om de titel of afhaken vandaag.
  lees meer

  Posted on: 28 maart 2016
 • Zwaluwen B3 knokt zich naar overwinning

  14 maart Zwaluwen B3 – Pernis B1   5-3 (1-3). Nadat we afgelopen zaterdag alles uit de kast moesten trekken om met een gelijkspel de koppositie vast te houden, snakt de B3 naar rust om alle blessures de gelegenheid te geven om te herstellen, maar eerst moest er nu 2 dagen later alweer op een maandagavond nog gespeeld worden tegen Pernis B1.
  lees meer

  Posted on: 17 maart 2016
 • Zwaluwen B3 blijft in topper steken op gelijkspel

  12 maart Smitshoek B3 – Zwaluwen B3   0-0 (1-1). Vandaag dan eindelijk de topper uit tegen Smitshoek. Wij als koploper en Smitshoek als tweede met 2 punten achterstand. Bij winst zouden we een gaatje slaan, bij verlies zouden we de koppositie “tijdelijk” afstaan en zou ook SHO weer mee gaan doen om de titel.
  lees meer

  Posted on: 13 maart 2016
 • Sterk Zwaluwen B3 neemt lastige horde

  6 februari Zwaluwen B3 – Barendrecht B5   4-2 (2-1). Na drie weken geen competitiewedstrijden gespeeld te hebben, met tussendoor een oefenpotje tegen Slikerveer (3-3) ging het vandaag eindelijk weer om het echie en wel tegen Barendrecht. Aan het begin van de competitie werd dit team ingeschaald als kandidaat voor de bovenste plaatsen en hun resultaten waren dan ook prima aan het begin.
  lees meer

  Posted on: 6 maart 2016
 • Zwaluwen B3 pakt de koppositie

  13 februari Zwaluwen B3 – Botlek B2   6-0 (2-0).
  Wederom mochten we vandaag een thuiswedstrijd spelen en wel tegen de nummer laatst Botlek. Een tegenstander waar we nog niet tegen gespeeld hadden maar waar voor onderschatting gewaakt moest worden. Vandaag moest Tim helaas verstek laten gaan door ziekte. Van de tegenstander wiste we dus niet wat we konden verwachten maar bij winst zouden we vandaag wel de koppositie pakken.
  lees meer

  Posted on: 14 februari 2016
 • Eén goede helft van Zwaluwen B3 voldoende voor overwinning

  6 februari Zwaluwen B3 – Poortugaal B3   5-2 (4-1).
  Vandaag wederom een wedstrijd tegen Poortugaal op het programma en nu tegen de B3. Na twee prachtige wedstrijden winnend afgesloten te hebben tegen de B2 van Poortugaal en eerder uit van deze formatie gewonnen te hebben was het dus zaak om vandaag de drie punten in eigen huis te houden.
  lees meer

  Posted on: 8 februari 2016
 • Zwaluwen B3 terechte winnaar na heerlijke pot voetbal

  23 januari Zwaluwen B3 – Poortugaal B2   3-1 (1-1).
  Na de afgelaste wedstrijd van vorige week mochten de boys van B3 vandaag eindelijk voor het eerst dit jaar de wei in en wel tegen Poortugaal B2.
  Het was al weer een tijdje geleden dat we de laatste competitiewedstrijd speelde en was het even afwachten hoe we er voor stonden.
  lees meer

  Posted on: 24 januari 2016
 • Zwaluwen B3 als medekoploper de winterstop in; Victoria’04 B1/B2 - Zwaluwen B3 2-4 (0-3)

  Na de goede serie wedstrijden van de afgelopen weken moesten we vandaag de lastige uitwedstrijd spelen tegen Victoria’04. Voor de derde keer dit seizoen stond deze derby op het programma. In de beker hadden we na een prachtige wedstrijd verloren met 4-5 en in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen vrij eenvoudig met 4-1 gewonnen.
  lees meer

  Posted on: 20 december 2015
 • Zwaluwen B3 neemt sportief revanche met klinkende overwinning.

  12 december Rijnmond Hoogvliet B1 – Zwaluwen B3 1-8 (0-4)

  Zou het Zwaluwen B3 vandaag lukken om hun goede reeks voort te zetten tegen Rijnmond Hoogvliet?
  lees meer

  Posted on: 14 december 2015
 • Zwaluwen B3 wint gelijk opgaand duel; Poortugaal B2 - Zwaluwen B3 0-1 (0-1)

  Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Poortugaal B2 op het programma. De jongens hadden er natuurlijk weer erg veel zin in, zeker na de afgelasting van vorige week. Eerder in de competitie hadden we al gespeeld tegen hun B3.
  lees meer

  Posted on: 6 december 2015
 • Wedstrijd met twee gezichten voor B3; Zwaluwen B3 – SHO B2 7-4 (5-1)

  Na de domper van vorige week, mochten de boys vandaag weer de wei in tegen SHO uit Oud-Beijerland. Gezien de stand op de ranglijst en de uitslagen van vorige week een geduchte tegenstander. Nadat iedereen had verzameld en we hadden uitgelegd dat we “grote Jesse” nog even een tijdje moeten missen door zijn blessure gaat de deur open, en wie staat daar ………. Jesse.
  lees meer

  Posted on: 24 november 2015