Familieberichten

• Frans van Ree

Vandaag bereikte ons het bericht dat oud-eerste elftal speler Frans van Ree op 74 jarige leeftijd is overleden. Voor meer informatie klik dan hier voor de rouwkaart.
    Hugo van Tienhoven

Posted on: 3 maart 2017
  • Erelid Paul Simon overleden

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat ons erelid en oud-eerste-elftalspeler Paul Simon op 93-jarige leeftijd is overleden.

In 1952 werd hij met Zwaluwen kampioen van de hoogste afdeling zaterdagvoetbal. Paul is naast actief voetballer op allerlei mogelijke manieren gedurende zijn leven betrokken gebleven bij Zwaluwen. Hij was op 1 juni jl. 78 jaar lid van Zwaluwen.

Wij zijn Paul dankbaar voor zijn inzet voor Zwaluwen en wensen zijn familie sterkte in de komende periode. De crematie vindt plaats op vrijdagochtend om 10.30 uur in de Beukenhof in Schiedam.

Morgen zal voor de wedstrijden van alle senioren elftallen 1 minuut stilte worden gehouden en zullen als eerbetoon de vlaggen halfstok hangen.

Namens het bestuur,

Hugo van Tienhoven

Posted on: 10 februari 2017
  • Oud-grensrechter Zwaluwen-3 Wijnand van Vreeswijk overleden