Betalen

Betalen met je clubcard

Sinds kort maken wij in de kantine gebruik van een nieuw kassasysteem. Dit systeem is geleverd door Le Credit Sportif en is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem. Ieder lid van Zwaluwen ontvangt de Zwaluwen Clubcard. Met deze Clubcard is het nu mogelijk al je consumpties aan de bar van vv Zwaluwen af te rekenen, zonder dat je contact geld of een pinpas op zak hebt. Makkelijk en veilig dus!

Het ‘opladen’ van de Clubcard kan:
Thuis met iDEAL (10% extra)
– In de kantine met je eigen bank PIN-pas (géén extra tegoed)

Het minimumbedrag wat via I-Deal of met een pinpas opgewaardeerd kan worden bedraagt € 5,00. Laad je de Clubcard op, dan krijg je van ons automatisch 10% extra op de Clubcard gestort. Zo bespaar je dus 10% op al jouw consumpties aan de bar van vv Zwaluwen!

Indien je je clubcard kwijt bent, kan je een nieuwe aanvragen via clubcard@vvzwaluwen.nl De kosten hiervoor zijn 4 euro.