Bedrijventoernooi RONDO 2017, schrijf je snel in!

VV Zwaluwen organiseert dit jaar opnieuw de RONDO, hét bedrijvenvoetbaltoernooi in regio Vlaardingen. Op drie opeenvolgende donderdagavonden wordt er gestreden om de felbegeerde RONDO Cup. Daarnaast zal ook dit jaar weer de Fair Play prijs worden uitgereikt. De RONDO 2017 biedt een mooie gelegenheid om uw netwerk uit te breiden, te sporten met collega’s en uw concurrenten te verslaan op het veld.

Plezier staat tijdens dit evenement centraal!

Informatie:
Ieder team mag 1 keeper en 6 veldspelers opstellen. De wedstrijden worden gespeeld op een half veld (kunstgras) en zullen ±20 minuten duren. Per wedstrijdavond worden meerdere wedstrijden gespeeld. Het speelschema wordt na sluiting van de inschrijvingen bekend gemaakt.

Speeldata: Donderdagavond 01 juni, Donderdagavond 08 juni & Donderdagavond 15 juni

Inschrijving:
Om een goed verzorgd evenement neer te zetten zijn er kosten verbonden aan de deelname. De inschrijving kost €400,- per team. Indien het bedrijf v.v. Zwaluwen reeds sponsort, wordt er €50,- korting gerekend. Inschrijven kan vóór 20 mei 2017 via rondo.vvzwaluwen@gmail.com

Locatie:
De wedstrijden worden gespeeld op het terrein van v.v. Zwaluwen. Zwaluwenlaan 500 | 3136VH | Vlaardingen

Meer informatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: rondo.vvzwaluwen@gmail.com