Nieuws

 • Familiedag 2017; GEANNULEERD!

  De Familiedag, die gepland stond op zaterdag 20 mei, gaat niét door aangezien er te weinig aanmeldingen zijn!

  Posted on: 16 mei 2017
 • Vrijdag 14 April; Ad de Korte F1 toernooi

  Op Goede Vrijdag 14 april zal voor de 7e maal het Ad de Korte toernooi worden gehouden aan de Zwaluwenlaan. Ook dit jaar heeft de toernooicommissie weer een sterk en gevarieerd deelnemersveld kunnen samen stellen. Vanaf 09.30 uur zullen de 1e wedstrijden starten en gaan 14 teams strijden voor de felbegeerde 1e plaats. Rond de klok van 15.00 uur weten we wie de opvolger is geworden van Feyenoord F2 welke de voorgaande editie op hun naam wisten te schrijven. Mocht u even een uurtje tijd hebben kom dan even genieten van een dagje topvoetbal van de jongste jeugd want wie de jeugd heeft…

  Posted on: 11 april 2017
 • Selfie

  Heb jij de mooie flyer van het KIDSEVENT al gevonden in je brievenbus of in de Zwaluwen kantine?

  Maak een leuke selfie met de flyer en laat zien dat jij erbij bent op 25 april!

  Stuur jou selfie met de flyer naar socialmedia@vvzwaluwen.nl en je vindt jezelf binnenkort terug op deze facebookpagina!

  Vergeet jezelf ook niet op aanwezig te zetten bij dit evenement: https://www.facebook.com/events/1465664583453140/

  Posted on: 21 maart 2017
 • Nieuwjaarsgala 2017

  Op Vrijdag 6 januari heeft de jeugd onder 11 jaar het jaarlijkse Nieuwjaars gala gehad. Binnenkomen als echte sterren over de rode loper bij binnenkomst patat eten met ze allen, daarna een speurtocht waarbij de kinderen per goed antwoord een stukje van een foto puzzel verdiende, als laatst nog even wat coole dansmoves laten zien op de dansvloer. Al met al een leuke en gezellige avond! Klik hier voor de foto’s.

  Posted on: 13 januari 2017
 • Gelukkig hebben we de foto's nog!

  Woensdag 28 December kan de activiteitencommissie onder aanvoering van Stefan van de Water en Joeri de Bruijne terugzien op wederom een succesvolle en drukbezochte editie van het jaarlijkse Meesterbakker Voskamp Oliebollentoernooi. Klik hier voor de foto’s.

  Posted on: 30 december 2016