50% Korting op een fitness lidmaatschap voor leden vvZwaluwen!

Beste Leden van voetbal vereniging Zwaluwen,

Vanwege het succes verlengen Polderpoort en v.v. Zwaluwen de samenwerking.   Dit houdt in dat u op de Polderpoort kunt gaan sporten voor €20,95 per maand i.p.v. €41,95 per maand. Dit is een onbeperkt abonnement. Waarbij u een uniek sportprogramma krijgt onder begeleiding van een fitnesscoach. Ook worden er sportprogramma’s gemaakt ter aanvulling voor het voetbal.

Wordt nu lid en geniet van de 50% korting op een fitness lidmaatschap!

Ook is het nu mogelijk om op 2 locaties te gaan sporten. De locaties Polderpoort en Sportcentrum Vlaardingen. Ook hier krijgt u een korting.  U betaalt dan niet €49,95 maar slechts €29,95.

Geen €41,95 maar slechts €20,95!
(klik op onderstaande flyer voor vergroting)
2016ppverenigingsfitnessvvzwaluwena4
Geen €49,95 maar slechts €29,95!
(klik op onderstaande flyer voor vergroting)

Aanmelden voor beide opties kan via deze link: www.verenigingsfitness.nl/vvzwaluwen

Na het aanmelden wordt u uitgenodigd voor een adviesgesprek. Wilt u na het gesprek lid worden dan wordt er ook gelijk afspraak  gemaakt om uw sportprogramma te activeren.

Vriendelijke groet,

Voetbal vereniging Zwaluwen