Pupil van de week

 • Haris, pupil van de week tijdens Zwaluwen-Breukelen dd08-04

  Ik vond het super leuk. Aftrap nemen en goal maken en op de bank zitten. De bespreking ook,ik heb er ook wat van geleerd. De beker en bal met handtekeningen zijn twee leukste dingen dat ik ooit heb gekregen. Ik heb kennis gemaakt met de voorzitter van de club en ik heb tegen hem gezegd dat het niet klopt wat in het boekje staat  (ik had niet 3 keer maar 7 keer direct uit de corner gescoord ).Hij vond het goed van mij dat ik dat tegen hem heb gezegd.

  Ik wil iedereen bedanken voor de mooie dag en vooral de spelers die mij hebben behandeld als hun gelijken.En ben erg blij dat zij hebben gewonnen.
  Groeten van Haris Agic
  Posted on: 12 april 2017
 • Stijn, pupil van de week tijdens Zwaluwen-DFS dd14-01

  Hallo allemaal!

  Ik ben Stijn de Vries en ik ben 8 jaar. Ik ben keeper van JO9-2.
  Op zaterdag 14 januari 2017 was ik Pupil van de week!
  Ik moest er 12 uur zijn en toen heb ik me eerst  omgekleed. Ik kreeg ook een warme jas van Zwaluwen, want het was heel erg koud. We hebben eerst een broodje gegeten met elkaar en ik heb naar de teambespreking geluisterd.
  lees meer

  Posted on: 10 februari 2017
 • Ramon Juliët, Pupil van de week op 26 November 2016
  attachmentOp zaterdag 26 november was mijn zoon Ramon Juliët pupil van de week!
  Het was koud. Heel koud. Maar Ramon (die thuis over alles kan klagen) was deze keer muisstil. Want het vooruitzicht was veel belovend: met de grote mannen meedoen op het veld, een  splinternieuwe voetbal, inclusief een hele mooie beker!


  lees meer

  Posted on: 2 december 2016
 • Pupil van de week Tarik Yassen 8 Oktober 2016 Zwaluwen - Hoek

  Ik ben Tarik en ben 8 jaar oud en speel in JO9-1.

  Op zaterdag 8 oktober speelde het eerste van Zwaluwen tegen Hoek. Ik was die wedstrijd pupil van de week. Ik was erg blij toen ik hoorde dat ik pupil van de week mocht zijn en heb er de hele week naar uitgekeken.
  lees meer

  Posted on: 31 oktober 2016
 • Taylan Cevirir, Pupil van de Week bij Zwaluwen - Spijkenisse dd27-08

  Taylan mocht pupil van de week zijn!!
  Wat een geweldige dag
  Eerst mocht hij mee met de bespreking om vervolgens gezamelijk om te kleden. Met de “warming up” deed hij ook mee, hij vond het GEWELDIG!!!
  lees meer

  Posted on: 14 oktober 2016
 • Jonis, pupil van de week bij Zwaluwen-XerxesDZB dd26-03

  Ik ben gevraagd of ik de pupil van de week wilde zijn bij de wedstrijd van Zwaluwen tegen Xerxes DZB op zaterdag 26 maart 2016. Gaaf, natuurlijk wilde ik graag de pupil van de week zijn. Lees meer; Jonis_pupilvandeweek_26 maart 2016

  Posted on: 30 maart 2016
 • Niek, pupil van de week bij Zwaluwen-Ter Leede dd12-03

  Op 12 maart mocht ik pupil van de week zijn! Ik vond het best spannend met de “grote jongens” van het 1e. Als eerste kreeg ik een hand van Joop Hiele, en ik mocht mee met de wedstrijd bespreking.
  lees meer

  Posted on: 30 maart 2016
 • Noël Moes pupil van de week

  Op zaterdag 19 december was ik pupil van de week . Ik vroeg als eerst de handtekening aan Joop Hiele daarna heb ik gekeken naar de fysio. Ik mocht meedoen aan de warming up.
  lees meer

  Posted on: 22 december 2015
 • Thijn, pupil van de week tijdens Zwaluwen-ASWH dd07-11

  thijnWat ontzettend leuk, ik kreeg een uitnodiging om pupil van de week te zijn bij de wedstrijd van Zwaluwen tegen ASWH op 7 november.

  Die zaterdag speelde ik zelf nog een wedstrijd tegen Victoria ’04 en we hebben gewonnen met 2-0 en ik had nog gescoord ook!
  lees meer

  Posted on: 24 november 2015
 • Djayden, pupil van de week tijdens Zwaluwen-Heinenoord

  djaydenIk zal mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Djayden Jansen en 8 jaar oud. Ik ben sinds 2011 lid van Zwaluwen. Begonnen bij de mini’s en nu speel ik in F4. Ik heb het erg naar mijn zin bij F4 en bij Zwaluwen.
  lees meer

  Posted on: 13 november 2015
 • Dylan, pupil van de week tijdens Zwaluwen-Kloetinge, dd 14-02

  dylan1Hallo, mijn naam is Dylan van Rens en ik speel in de f4 en ik was 14-02-2015 pupil van de week.

  Eindelijk was het dan zover na 2 afgelaste wedstrijden was ik dan eindelijk pupil van de week en daar heb ik heel erg naar uitgekeken.
  lees meer

  Posted on: 14 februari 2015
 • Tijmen (F1), pupil van de week Zwaluwen-‘s-Gravenzande dd 6 September 2014

  De trainer vroeg mij of ik zaterdag 6 september pupil van de week wilde zijn. Tuurlijk! Wow, wat gaaf! Ik vond dit echt enorm leuk maar ook spannend.
  Op de wedstrijddag moest ik eerst zelf voetballen tegen VELO F1. Deze wedstrijd wonnen we met 3-2. Nu maar hopen dat Zwaluwen 1 ook 3 punten pakt tegen ‘s-Gravenzande 1.
  Om half 1 werd ik bij de bestuurskamer opgevangen door trainer Adrie Poldervaart, Delano (verdediger van Zwaluwen 1 en mijn achterneef) en Edwin (de aanvoerder). Eerst werd ik aan iedereen voorgesteld en hierna begon de teambespreking. Dit gaat er wel professioneel aan toe zeg. Na de bespreking zijn we bij Zwaluwen 2 gaan kijken.
  lees meer

  Posted on: 6 september 2014