Nieuws

 • Hoofdtrainer Oscar Biesheuvel vertrekt aan het eind van het seizoen bij Zwaluwen

  Onze hoofdtrainer Oscar Biesheuvel heeft deze week te kennen gegeven dat hij aan het eind van het seizoen vertrekt bij Zwaluwen.Hij is sinds het seizoen 2016/2017 hoofdtrainer bij Zwaluwen. Oscar zoekt voor volgend seizoen een nieuwe uitdaging na 2 mooie jaren bij Zwaluwen met als één van de hoogtepunten de wedstrijd om de KNVB beker thuis tegen FC Den Bosch.

  Oscar draagt Zwaluwen een warm hart toe! Wij respecteren zijn beslissing en zijn hem erkentelijk voor zijn inzet en zijn behaalde resultaten.

  We gaan er samen vanuit dat wij dit seizoen 2017/2018 succesvol afsluiten.

  de Technische Commissie v.v. Zwaluwen

  Posted on: 14 november 2017
 • Zwaluwen – FC den Bosch; Eerste ronde KNVB-beker

  Bestel je kaarten voor vv Zwaluwen – FC Den Bosch online!Op dinsdag 19 september om 17.00 uur is het zover. De droom wordt herhaald. Zwaluwen doet voor de tweede keer in haar bestaan mee aan de eerste ronde van de KNVB-beker. Zeven jaar geleden plaatsten onze Vogels zich voor de eerste keer door met 1-5 te winnen van vv Goes. De loting leverde een thuiswedstrijd tegen FC Twente op. De toenmalig landskampioen liep voor de rust uit naar 0-5, om uiteindelijk met 1-8 te winnen. Leuk was de enthousiaste reactie van het massaal opgekomen publiek bij het Zwaluwendoelpunt van Dimitry Gomes Almeida. Maar goed, o.a. Steven Berghuis (4x) en Luuk de Jong (2x) waren een maatje (veel) te groot voor Zwaluwen. Geen schande en die fantastische avond gaan we nooit meer vergeten.
  lees meer

  Posted on: 17 september 2017
 • Zwaluwen 1 naar hoofdtoernooi in KNVB beker!

  Zwaluwen heeft zich gisterenavond in het verre Haaksbergen geplaatst voor het hoofdtoernooi van de KNVB-beker.

  Bij HSC’21 (zondag 3e divisie) werd met 0-1 gewonnen door een doelpunt van Ricardo Merrelaar. Het volledige verslag uit het AD is hieronder te lezen.

  Aankomende zaterdag is de loting van het hoofdtoernooi. Uiteraard hopen wij dat er een mooie tegenstander uit de koker komt vallen, waardoor we net als jaren terug tegen FC Twente, weer een feestje kunnen bouwen aan de Zwaluwenlaan.


  lees meer

  Posted on: 23 augustus 2017
 • Zwaluwen door met technische staf

  De technische commissie is blij te kunnen melden, dat de trainers van Zwaluwen 1 allen ook het komende seizoen in dienst zullen zijn van vv Zwaluwen.

  Hoofdtrainer Oscar Biesheuvel had een contract voor twee jaar en zal dat dus uitdienen. Assistent trainer Henry Rutten en keeperstrainer Hans Sloof verlengden beiden hun contract met een jaar. De trainers zijn van mening dat er ook het komende seizoen kan worden doorgebouwd om van Zwaluwen een stabiele hoofdklasser te maken.

  Ook verlengd heeft verzorgster Lenie van Leerdam en ook daar is de technische commissie zeer content mee.

   

  Posted on: 17 maart 2017
 • Erwin de Groot van vv Capelle naar vv Zwaluwen

  Erwin de GrootErwin is een speler die op meerdere posities op het middenveld en in de verdediging inzetbaar is en ondanks zijn leeftijd ervaring heeft opgedaan bij zeer sterke clubs. Hij speelde in de jeugd van Excelsior en ging daarna naar Jong FC Utrecht. Afgelopen jaar speelde Erwin bij Capelle.
  Erwin: ‘ Ik wil veel spelen en bij vv Zwaluwen kreeg ik het juiste gevoel, ik heb er enorm veel zin in om bij deze club mijn steentje bij te dragen’. Op de foto wordt Erwin welkom geheten door trainer Oscar Biesheuvel.

  De TC is vanzelfsprekend heel blij dat Erwin volgend seizoen bij Zwaluwen actief zal zijn. De selectie is nagenoeg rond voor komend seizoen en zal alleen nog worden aangevuld met eigen jeugd en doorstroming vanuit het tweede elftal.

   

  Posted on: 22 februari 2017