Nieuws

 • Zwaluwen – FC den Bosch; Eerste ronde KNVB-beker

  Bestel je kaarten voor vv Zwaluwen – FC Den Bosch online!Op dinsdag 19 september om 17.00 uur is het zover. De droom wordt herhaald. Zwaluwen doet voor de tweede keer in haar bestaan mee aan de eerste ronde van de KNVB-beker. Zeven jaar geleden plaatsten onze Vogels zich voor de eerste keer door met 1-5 te winnen van vv Goes. De loting leverde een thuiswedstrijd tegen FC Twente op. De toenmalig landskampioen liep voor de rust uit naar 0-5, om uiteindelijk met 1-8 te winnen. Leuk was de enthousiaste reactie van het massaal opgekomen publiek bij het Zwaluwendoelpunt van Dimitry Gomes Almeida. Maar goed, o.a. Steven Berghuis (4x) en Luuk de Jong (2x) waren een maatje (veel) te groot voor Zwaluwen. Geen schande en die fantastische avond gaan we nooit meer vergeten.
  lees meer

  Posted on: 17 september 2017
 • Zwaluwen 1 naar hoofdtoernooi in KNVB beker!

  Zwaluwen heeft zich gisterenavond in het verre Haaksbergen geplaatst voor het hoofdtoernooi van de KNVB-beker.

  Bij HSC’21 (zondag 3e divisie) werd met 0-1 gewonnen door een doelpunt van Ricardo Merrelaar. Het volledige verslag uit het AD is hieronder te lezen.

  Aankomende zaterdag is de loting van het hoofdtoernooi. Uiteraard hopen wij dat er een mooie tegenstander uit de koker komt vallen, waardoor we net als jaren terug tegen FC Twente, weer een feestje kunnen bouwen aan de Zwaluwenlaan.


  lees meer

  Posted on: 23 augustus 2017
 • Zwaluwen door met technische staf

  De technische commissie is blij te kunnen melden, dat de trainers van Zwaluwen 1 allen ook het komende seizoen in dienst zullen zijn van vv Zwaluwen.

  Hoofdtrainer Oscar Biesheuvel had een contract voor twee jaar en zal dat dus uitdienen. Assistent trainer Henry Rutten en keeperstrainer Hans Sloof verlengden beiden hun contract met een jaar. De trainers zijn van mening dat er ook het komende seizoen kan worden doorgebouwd om van Zwaluwen een stabiele hoofdklasser te maken.

  Ook verlengd heeft verzorgster Lenie van Leerdam en ook daar is de technische commissie zeer content mee.

   

  Posted on: 17 maart 2017
 • Erwin de Groot van vv Capelle naar vv Zwaluwen

  Erwin de GrootErwin is een speler die op meerdere posities op het middenveld en in de verdediging inzetbaar is en ondanks zijn leeftijd ervaring heeft opgedaan bij zeer sterke clubs. Hij speelde in de jeugd van Excelsior en ging daarna naar Jong FC Utrecht. Afgelopen jaar speelde Erwin bij Capelle.
  Erwin: ‘ Ik wil veel spelen en bij vv Zwaluwen kreeg ik het juiste gevoel, ik heb er enorm veel zin in om bij deze club mijn steentje bij te dragen’. Op de foto wordt Erwin welkom geheten door trainer Oscar Biesheuvel.

  De TC is vanzelfsprekend heel blij dat Erwin volgend seizoen bij Zwaluwen actief zal zijn. De selectie is nagenoeg rond voor komend seizoen en zal alleen nog worden aangevuld met eigen jeugd en doorstroming vanuit het tweede elftal.

   

  Posted on: 22 februari 2017
 • Joseph Gonçalves versterkt selectie

  Joseph GonsalvesHet is de technische commissie gelukt om de selectie voor volgend seizoen te versterken met Joseph Gonçalves. De jonge buitenspeler komt dit seizoen uit voor Excelsior Maassluis. Hij ziet Zwaluwen als de ideale club om zich verder te ontwikkelen en zijn ambities waar te maken. Dat wil hij bereiken door veel te spelen. Met hem heeft Zwaluwen een extra wapen vanwege zijn enorme snelheid. Door Joseph toe te voegen voor komend seizoen is de selectie nagenoeg rond. De TC is heel blij met zijn komst.

   

  Posted on: 17 februari 2017