Nieuws

 • Zwaluwen door met technische staf

  De technische commissie is blij te kunnen melden, dat de trainers van Zwaluwen 1 allen ook het komende seizoen in dienst zullen zijn van vv Zwaluwen.

  Hoofdtrainer Oscar Biesheuvel had een contract voor twee jaar en zal dat dus uitdienen. Assistent trainer Henry Rutten en keeperstrainer Hans Sloof verlengden beiden hun contract met een jaar. De trainers zijn van mening dat er ook het komende seizoen kan worden doorgebouwd om van Zwaluwen een stabiele hoofdklasser te maken.

  Ook verlengd heeft verzorgster Lenie van Leerdam en ook daar is de technische commissie zeer content mee.

   

  Posted on: 17 maart 2017
 • Erwin de Groot van vv Capelle naar vv Zwaluwen

  Erwin de GrootErwin is een speler die op meerdere posities op het middenveld en in de verdediging inzetbaar is en ondanks zijn leeftijd ervaring heeft opgedaan bij zeer sterke clubs. Hij speelde in de jeugd van Excelsior en ging daarna naar Jong FC Utrecht. Afgelopen jaar speelde Erwin bij Capelle.
  Erwin: ‘ Ik wil veel spelen en bij vv Zwaluwen kreeg ik het juiste gevoel, ik heb er enorm veel zin in om bij deze club mijn steentje bij te dragen’. Op de foto wordt Erwin welkom geheten door trainer Oscar Biesheuvel.

  De TC is vanzelfsprekend heel blij dat Erwin volgend seizoen bij Zwaluwen actief zal zijn. De selectie is nagenoeg rond voor komend seizoen en zal alleen nog worden aangevuld met eigen jeugd en doorstroming vanuit het tweede elftal.

   

  Posted on: 22 februari 2017
 • Joseph Gonçalves versterkt selectie

  Joseph GonsalvesHet is de technische commissie gelukt om de selectie voor volgend seizoen te versterken met Joseph Gonçalves. De jonge buitenspeler komt dit seizoen uit voor Excelsior Maassluis. Hij ziet Zwaluwen als de ideale club om zich verder te ontwikkelen en zijn ambities waar te maken. Dat wil hij bereiken door veel te spelen. Met hem heeft Zwaluwen een extra wapen vanwege zijn enorme snelheid. Door Joseph toe te voegen voor komend seizoen is de selectie nagenoeg rond. De TC is heel blij met zijn komst.

   

  Posted on: 17 februari 2017
 • Technische commissie houdt selectie nagenoeg intact

  Het is de technische commissie wederom gelukt om drie spelers te behouden voor de selectie van Zwaluwen. Nu hebben Atakan Karacoskun, Jermay de Nijs en Donovan Ritveld hun ja-woord gegeven dat ze weer een jaar zullen spelen in het prachtige gestreepte zwart – wit tenue van onze club. De TC is hier bijzonder blij mee. De selectie voor volgend seizoen begint een goede vorm aan te nemen.

  Zwaluwen December 2016 de blijvers deel C

   

  Posted on: 26 januari 2017
 • Selectie blijft nagenoeg intact voor komend seizoen

  Hoewel nog niet alle gesprekken zijn afgerond, wordt duidelijk dat de nieuwe opzet bij Zwaluwen veel spelers aanspreekt. De Technische Commissie had al van 8 spelers het ja-woord gekregen, daar komen de volgende spelers bij:
  lees meer

  Posted on: 20 januari 2017